• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: «Пішохідні переходи в громаді буде освітлено»

eye

432

06.11.2023 09:07

Новини громад

img

Важливим аспектом безпеки на вулицях восени та взимку є належне освітлення, яке забезпечує видимість для всіх учасників дорожнього руху і зменшує ризик дорожньо-транспортних пригод. 

У Покровській громаді була виявлена необхідність у покращенні освітлення на пішохідних переходах в темний час доби. Тож ця ініціатива вже взята в роботу працівниками транспортного відділу. 

«Досить небезпечно пересуватися темними вулицями, беручи до уваги, що мешканці ще й обирають темний верхній одяг. Це несе небезпеку усім учасникам дорожнього руху, як водіям, так і пішоходам. Нам дозволили увімкнути  освітлення пішохідних переходів в нашій громаді. Зокрема, це місто Родинське, місто Покровськ, там де є небезпечні пішохідні переходи. Не всі, але центральні, які найбільш навантажені», - розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Як зазначив керівник, обираються ті ділянки, які є найбільш необхідними для освітлення, враховуючи обмежені ресурси та практичну доцільність.

Взагалі у громаді 85 пішохідних переходів. Передбачається, що 36 з них будуть освітленні. 

Наразі тривають роботи з облаштування таймерів, які дозволять активувати освітлення в період темної пори доби, сприяючи покращенню безпеки на дорогах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

24

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

30

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

76

Громада 1

02 липня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію