• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія розглянула понад 30 звернень про надання грошової допомоги

eye

261

02.11.2023 09:30

Новини громад

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної та за участі Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету.

Цього разу було розглянуто 38 пакетів документів, які надійшли від мешканців громади протягом останнього місяця.

Один з них стосувався надання матеріальної допомоги власнику майна, яке було пошкоджено внаслідок ворожої атаки. Члени комісії визначили компенсацію у розмірі 40 тис. грн.

По ще двом заявам було виділено по 50 тис. грн. на допомогу покровчанам в ендопротезуванні. 

Решта звернень стосувались отримання допомоги на лікування, зокрема, й мінно-вибухових поранень, отриманих в результаті обстрілу. 

Ознайомившись з документами заявників, враховуючи тяжкість захворювань та життєві обставини, члени комісії виділити грошову допомогу на лікування громадянам на загальну суму близько 350 тисяч гривень. 

«Не зважаючи на воєнний стан і таке скрутне становище в країні, ми продовжуємо підтримувати мешканців нашої громади. Нажаль, серед заявників-і постраждалі внаслідок ворожих атак, і багато онкохворих людей, тож ця матеріальна допомога їм вкрай необхідна», - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

49

Новини громад

08 травня 2024 13:00

У старостинських округах Покровської громади вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

До Дня пам'яті та перемоги над нацизмом сьогодні на всій території Покровської громади відбулися урочистості, присвячені вшануванню загиблих у Другій світовій війні.

eye

31

Новини громад

08 травня 2024 11:30

У Покровську вшанували пам`ять борців проти нацизму та нинішніх захисників України

Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, в якому загинуло від п’ятдесяти до вісімдесяти п’яти мільйонів людей. І сьогодні, у День пам`яті та перемоги над нацизмом, ми згадуємо жертв та героїв цієї катастрофічної війни.

eye

95

Новини громад

08 травня 2024 10:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію