• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До Покровської громади надійшов гуманітарний вантаж для постраждалих від ворожого обстрілу

eye

249

01.11.2023 15:30

Новини громад

img

Покровська громада отримала вантаж від благодійної організації «Лікарі без кордонів». Ця допомога надійшла для тих мешканців, що постраждали від ворожого обстрілу з боку рф, що стався 13 жовтня. 

154 гігієнічних набори від БО «Лікарі без кордонів» інспектори ККСН вже розвезли мешканцям пошкоджених будинків. 

«Ця допомога є дуже важливою для нас. Вона допоможе подолати виклики війни, з якими стикається наше населення. Ми щиро цінуємо підтримку від благодійних організацій, які допомагають постраждалим мешканцям нашої громади», - зазначила керівниця ККСН Покровської ТГ Марина Ухова.

«Лікарі без кордонів» - це міжнародна гуманітарна організація, що надає допомогу в більш ніж 60 країнах світу для населення в скрутному становищі, жертвам стихійного лиха, техногенних катастроф та збройних конфліктів незалежно від їх раси, релігійних чи політичних переконань.

Покровська МВА активно залучає до співпраці благодійні організації та міжнародних партнерів, які допомагають у відновленні та розвитку громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Обережно кліщі!

Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. У Покровській міській територіальній громаді відмічають збільшення їх чисельності.

eye

0

Новини громад

10 травня 2024 12:05

Підтримка Героїв: Покровська МВА затверджує виплати для ВПО, які захищали країну

Піл головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо та за участю заступниці Маргарити Ідрісової, відбулося засідання комісії, присвячене вирішенню питань щодо виплат грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для ВПО

eye

5

Новини громад

10 травня 2024 11:50

За дві доби ДТЕК Донецькі електромережі зміг відновити електрику для 2 тисяч родин

За 8 та 9 травня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося усунути низку пошкоджень мереж після обстрілів та повернути електропостачання жителям 7 населених пунктів

eye

12

Новини громад

10 травня 2024 11:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію