• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міжнародна підтримка: Покровська громада та International Rescue Committee визначають плани на подальшу співпрацю в громаді

eye

273

01.11.2023 10:26

Новини громад

img

Керівники Покровської МВА зустрілися з представниками благодійного міжнародного комітету порятунку "International Rescue Committee" (IRC).

Під час зустрічі були обговорені дії та подальші плани щодо співпраці між Покровською МВА та IRC. Організація може надати підтримку у вигляді фінансової допомоги, непродовольчих товарів, а також медичну, психологічну та соціальну допомогу, особливо мешканцям, які знаходяться у віддалених сільських старостатах громади.

Однією з основних тем обговорення стали плани на зимовий період. Зокрема, можливість фінансової допомоги з боку благодійників на придбання вугілля чи дров, а також надання обігрівачів та зимового одягу мешканцям громади. Окремим питанням присутні розглянули співпрацю щодо соціально-психологічної підтримки жінок та дітей, які стали жертвами насильства.

«Наша громада завжди прагне допомогти тим, хто потребує цього найбільше. Представники благодійної організації розглянуть можливість надати набори непродовольчих товарів для мешканців сіл, які живуть у найвіддаленіших куточках громади, де обмежений доступ до торговельних об'єктів та транспортного сполучення. Також ці набори стануть в пригоді тим, хто постраждав від збройної агресії з боку рф та вимушений був евакуюватись до нашої громади», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Нагадаємо, що представники IRC вже приїжджали до Покровської громади з ознайомчим візитом у травні цього року. Тоді організацією був проведений моніторинг базових потреб місцевого населення, визначення рівня вразливості та кількість внутрішньо переміщених осіб в районі.

Покровська МВА активно сприяє поліпшенню гуманітарної ситуації в районі, залучаючи міжнародних донорів до співпраці у відновленні громади, забезпеченні безпекової складової, підтримці соціально-економічного добробуту та допомозі тим, хто постраждав від збройного конфлікту.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Забезпечення дровами: спільні зусилля для підтримки населення громади

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання допомоги у вигляді дров окремим категоріям громадян Покровської громади для проходження зимового періоду на 2024-2025.

eye

56

Громада 1

09 травня 2024 16:15

На варті безпеки громади: добровольці-рятувальники Покровська ліквідували пожежу 

Сьогодні чергова група членів добровільно-рятувальної команди, яка створена на базі КП «Муніципальна служба», спільно із рятувальниками 9 ДПРЗ прийняла негайні заходи з тушіння пожежі, яка виникла в екосистемі Гришинського старостинського округу.

eye

34

Громада 1

09 травня 2024 15:30

Родинне єднання: у Покровську відбувся перший етап конкурсу «Мамо, тато, я – спортивна сім?я»

Чотири команди – дружні родини Покровська – взяли участь у змаганнях, головна мета яких не стільки показати спортивну підготовку учасників, як продемонструвати згуртованість, вміння підтримати одне одного та повагу до справжніх сімейних цінностей.

eye

30

Громада 1

09 травня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію