• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міжнародна підтримка: Покровська громада та International Rescue Committee визначають плани на подальшу співпрацю в громаді

eye

302

01.11.2023 10:26

Новини громад

img

Керівники Покровської МВА зустрілися з представниками благодійного міжнародного комітету порятунку "International Rescue Committee" (IRC).

Під час зустрічі були обговорені дії та подальші плани щодо співпраці між Покровською МВА та IRC. Організація може надати підтримку у вигляді фінансової допомоги, непродовольчих товарів, а також медичну, психологічну та соціальну допомогу, особливо мешканцям, які знаходяться у віддалених сільських старостатах громади.

Однією з основних тем обговорення стали плани на зимовий період. Зокрема, можливість фінансової допомоги з боку благодійників на придбання вугілля чи дров, а також надання обігрівачів та зимового одягу мешканцям громади. Окремим питанням присутні розглянули співпрацю щодо соціально-психологічної підтримки жінок та дітей, які стали жертвами насильства.

«Наша громада завжди прагне допомогти тим, хто потребує цього найбільше. Представники благодійної організації розглянуть можливість надати набори непродовольчих товарів для мешканців сіл, які живуть у найвіддаленіших куточках громади, де обмежений доступ до торговельних об'єктів та транспортного сполучення. Також ці набори стануть в пригоді тим, хто постраждав від збройної агресії з боку рф та вимушений був евакуюватись до нашої громади», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Нагадаємо, що представники IRC вже приїжджали до Покровської громади з ознайомчим візитом у травні цього року. Тоді організацією був проведений моніторинг базових потреб місцевого населення, визначення рівня вразливості та кількість внутрішньо переміщених осіб в районі.

Покровська МВА активно сприяє поліпшенню гуманітарної ситуації в районі, залучаючи міжнародних донорів до співпраці у відновленні громади, забезпеченні безпекової складової, підтримці соціально-економічного добробуту та допомозі тим, хто постраждав від збройного конфлікту.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

19

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

30

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

76

Громада 1

02 липня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію