• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спеціалісти служби у справах дітей проводять профілактичну роботу щодо протидії домашньому насильству

eye

226

01.11.2023 09:04

Новини громад

img

Для запобігання виникнення складних ситуацій у сім’ях, які перебувають на превентивному обліку, спеціалісти служби у справах дітей Покровської міської ради спільно з інспекторами ювенальної поліції Покровського РУП провели черговий профілактичний рейд. 

Під час зустрічі з родинами, спеціалісти нагадали дорослим аспекти юридичної відповідальності за вчинення домашнього насильства. А дітям розповіли як відрізнити домашнє насильство від інших злочинів та куди слід звертатися по допомогу.

«Щоб запобігти домашньому насиллю, спеціалісти служби у справах дітей постійно проводять профілактично-роз’яснювальну роботу серед населення. У зв’язку з воєнним станом в країні, було звернено особливу увагу батьків на зайнятість дітей у вільний від занять час», - зазначила начальниця служби у справах дітей Оксана Діма. 

На завершення розмов родинам було вручено листівки превентивного характеру.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Забезпечення дровами: спільні зусилля для підтримки населення громади

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання допомоги у вигляді дров окремим категоріям громадян Покровської громади для проходження зимового періоду на 2024-2025.

eye

56

Громада 1

09 травня 2024 16:15

На варті безпеки громади: добровольці-рятувальники Покровська ліквідували пожежу 

Сьогодні чергова група членів добровільно-рятувальної команди, яка створена на базі КП «Муніципальна служба», спільно із рятувальниками 9 ДПРЗ прийняла негайні заходи з тушіння пожежі, яка виникла в екосистемі Гришинського старостинського округу.

eye

34

Громада 1

09 травня 2024 15:30

Родинне єднання: у Покровську відбувся перший етап конкурсу «Мамо, тато, я – спортивна сім?я»

Чотири команди – дружні родини Покровська – взяли участь у змаганнях, головна мета яких не стільки показати спортивну підготовку учасників, як продемонструвати згуртованість, вміння підтримати одне одного та повагу до справжніх сімейних цінностей.

eye

30

Громада 1

09 травня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію