• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія оштрафувала двох покровчан-паліїв

eye

297

31.10.2023 13:51

Новини громад

img

В Україні спалювання трави, листя, сміття та іншої рослинності заборонено законом та карається штрафом. Задля припинення та запобігання фактів паління багаття у Покровській громаді інспектори Муніципальної служби правопорядку здійснюють ряд профілактичних заходів.

Так, громадянам надають роз’яснення та притягують до адміністративної відповідальності. Протоколи щодо порушників виносяться на розгляд адміністративної комісії.  

Чергове засідання під головуванням заступника міського голови Миколи Шабельника відбулось 31 жовтня. Члени комісії розглянули справи щодо двох правопорушників - мешканця Покровська та с. Гришине. 

В обох випадках громадяни порушили правила благоустрою - спалювали сухе листя в великих обсягах, чим порушили чинне законодавство та нанесли шкоду довкіллю. Втім, чоловіки визнали свою провину та вже усунули всі недоліки.

Комісія призначила в кожному випадку сплатити порушникам штраф у вигляді мінімального стягнення - 340 грн.

Громадяни мають сплатити штраф протягом 15 днів, в іншому випадку, якщо кошти будуть стягнені виконавчою службою, то сума штрафу подвоюється.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Забезпечення дровами: спільні зусилля для підтримки населення громади

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання допомоги у вигляді дров окремим категоріям громадян Покровської громади для проходження зимового періоду на 2024-2025.

eye

50

Громада 1

09 травня 2024 16:15

На варті безпеки громади: добровольці-рятувальники Покровська ліквідували пожежу 

Сьогодні чергова група членів добровільно-рятувальної команди, яка створена на базі КП «Муніципальна служба», спільно із рятувальниками 9 ДПРЗ прийняла негайні заходи з тушіння пожежі, яка виникла в екосистемі Гришинського старостинського округу.

eye

28

Громада 1

09 травня 2024 15:30

Родинне єднання: у Покровську відбувся перший етап конкурсу «Мамо, тато, я – спортивна сім?я»

Чотири команди – дружні родини Покровська – взяли участь у змаганнях, головна мета яких не стільки показати спортивну підготовку учасників, як продемонструвати згуртованість, вміння підтримати одне одного та повагу до справжніх сімейних цінностей.

eye

26

Громада 1

09 травня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію