• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вихідними комунальники ліквідовували наслідки негоди у різних куточках Покровська

eye

436

30.10.2023 15:51

Новини громад

img

Внаслідок шквального вітру, який вирував цими вихідними, у місті впали дерева, пошкодило газовий трубопровід, білборди та фасади міських будівель. 

До ліквідації наслідків негоди одразу ж приступили працівники КП «Багатогалузеве комунальне підприємство». Так, протягом трьох днів працівники двох бригад відпрацьовували заявки від містян, що надходили до контактного центру.

В одному зі звернень мешканці вулиці Північної просили сприяння в ліквідації поваленого вітром дерева, яке пошкодило газовий трубопровід. На місце прибули 3 працівника БКП, які за допомогою автовишки розпиляли та прибрали гілля від газопроводу.

Потім комунальники тим же складом працювали над демонтажем бляшаних листів, що частково відірвались від білборда на вул. Залізничній. За словами працівників БКП, конструкція була хиткою, могла відірватись будь-якого моменту і пошкодити не лише транспорт, а й травмувати містян, що знаходились поруч із цим місцем.

Не оминула негода й вулицю Центральну, де вітром було відірвано металопластикові конструкції житлових будинків. 

«В цілому критичних ситуацій в місті немає. А щодо аварійних - ми вже все ліквідували. Були невеличкі ділянки, на яких наші комунальники посилено відпрацювали. Для якнайшвидшого  усунення наслідків негоди комунальні підприємства задіяли спеціальні бригади та різну спецтехніку. Тож завдяки злагодженій роботі ми впорались з негодою», - підкреслив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

31

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

38

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

79

Громада 1

02 липня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію