• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для комфорту городян: на одному з мікрорайонів міста облаштовано нову зупинку

eye

431

30.10.2023 14:19

Новини громад

img

Біля будинку 4, що у мікрорайону «Шахтарський», з'явилась нова зупинка для більш комфортного очікування громадського транспорту.

Громадяни звернулись із цим проханням до міського контакт-центру. Оскільки до сьогодні на цьому місці зупинкового комплексу з павільйоном не було, що робило очікування транспорту менш зручним, особливо, під час негоди.

За словами начальника транспортного відділу Артема Колосова, комунальники вже впорядкували територію для встановлення зупинки, зокрема, розчистили ділянку та вирили ями під металеві ніжки. Зараз цільну конструкцію з навісом та лавкою вже встановлено на місце, тривають роботи з цементування.

«Роботи проводять з метою створення комфортних умов для посадки та висадки пасажирів, які користуються послугами громадського транспорту. Тож тепер автобус № 108 курсуватиме маршрутом через нову зупинку, а місцеві мешканці матимуть облаштоване місце для захисту від снігу, дощу та сильного вітру під час очікування громадського транспорту», - підкреслив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Примітно, що по закінченню комунальники виконали й роботи з благоустрою довкола нової зупинки. Тепер у їхніх планах - встановити ще два зупинкових комплекси у Покровську.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До дня матері: покровські дошкільнята разом з матусями взяли участь у квесті

Напередодні Дня матері, яке в цьому році українці відзначають 12 травня, спеціалісти дошкільних закладів освіти організували для матусь юних мешканців міста захопливий квест.

eye

4

Громада 1

10 травня 2024 16:50

У Покровську з професійним святом привітали медсестер

Щороку 12 травня відзначають Всесвітній день медичних сестер. В Україні це свято набуло надзвичайного значення, особливо з 24 лютого 2022 року, коли війна перетворила наших медичних працівників на справжніх героїв медичного фронту.

eye

29

Громада 1

10 травня 2024 16:05

Дотримання нормативу робочих місць для осіб з інвалідністю – обов’язок роботодавця

Особи з інвалідністю в Україні володіють усією повнотою соціально-економічних, політичних, особистих прав і свобод, закріплених Конституцією України та іншими та іншими законодавчими актами.

eye

19

Новини громад

10 травня 2024 13:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію