• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Річниця Дня визволення від фашистських загарбників: у Покровську вшанували пам’ять полеглих воїнів

eye

404

28.10.2023 10:00

Новини громад

img

Сьогодні, 28 жовтня, Україна відзначає 79-ту річницю Дня визволення від фашистських загарбників. На чолі з начальником Покровської МВА Сергієм Добряком його заступники та представники силових структур взяли участь в урочистій церемонії покладання квітів до братської могили полеглим воїнам, які віддали своє життя у боротьбі за свободу та незалежність України під час Другої світової війни.

Ця дата є відлунням мужньої боротьби в історії України, що нагадує нам про героїчні сторінки минулого. Війна — це завжди велике випробування для кожної нації, і свяченою є пам'ять про тих, хто віддав своє життя за свободу рідної землі.

На жаль, Україна продовжує стикатися з викликами сучасності, і наші бійці сьогодні також захищають суверенітет та незалежність нашої країни. Навіть через багато років, українці знову стоять на передовій, готові жертвувати власними життями заради майбутнього. 

Сьогодні учасники заходу на шану подвигів минулих поколінь поклали живі квіти на братську могилу воїнів-визволителів та хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, полеглих у Другій світовій війні.

«У День визволення України від фашистських загарбників ми продовжуємо боротьбу за мирне майбутнє нашої країни. На фронті й у тилу ми відчайдушно боремося з підступними й жорстокими окупантами. Тепер вже з російськими. Ми захищаємо рідну державу від агресора, який знищує мирну інфраструктуру, який хоче відібрати нашу незалежність та зруйнувати нас як націю. Проте у нього нічого не вийде. Ми знову обов?язково переможемо та визволимо нашу рідну державу від рашистської орди. У пам?ять про всі покоління українців, які боролися за свободу в минулі роки, в пам?ять про всіх українських воїнів, які захищають державні кордони ціною власного життя, та заради нашого майбутнього. І нехай героїчні подвиги наших предків тільки додають сил та впевненості сучасним захисникам. Україна була, є і буде. Вільною і незалежною», — зазначив під час церемонії Сергій Добряк.

Зберігаючи пам'ять про героїчне минуле та відзначаючи сучасних захисників, ми не забуваємо про цінність свободи та незалежності. Україна завжди залишатиметься вільною та незалежною державою завдяки мужності своїх громадян.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

48

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію