• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На постійному зв’язку з мешканцями громади: Сергій Добряк провів прийом громадян

eye

357

27.10.2023 10:00

Новини громад

img

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів апарату ради спілкувався з мешканцями громади. Поділитися наболілим та спільно знайти рішення нагальних питань до очільника адміністрації звертались як поодиноко, так і колективно. 

На фоні осінньої негоди та зниження температури левова частка звернень стосувалась вирішення житлово-комунальних питань. Двоє заявників просили сприяння у ремонті дахів будинків, інша мешканка має претензії до ремонту покрівлі, що був виконаний однією з керуючих кампаній. 

За словами начальника Покровської МВА Сергія Добряка, історії про незадовільну роботу ФОПів, які обслуговують житлові будинки, лунають чи не на кожному прийомі. Тож стан покрівлі буде обстежений комісійно та щодо нього приймуть рішення згідно з висновками. 

Двоє покровчан звернулись із питанням щодо ремонту проїжджої частини на вул. Привольній. На думку чоловіків на цій дорозі є ділянки, які мають незадовільний для пересування автомобілем стан. 

«В поточному році дорожники виконали роботи з ремонту багатьох проїжджих частин у всіх населених пунктах нашої громади. Щодо вулиці Привольної - там згідно з планом відбувався ремонт, однак на ділянці, що знаходиться на балансі міста. Зараз є можливість і виконуватиметься підсипання ям шлаком», - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

На прийом завітали й мешканці одного з найбільш пошкоджених внаслідок обстрілу багатоквартирних будинків. Люди просили сприяння в отриманні доступу до власного житла для збору особистих речей та цікавились строками проведення відновлювальних робіт.

Як пояснив Сергій Добряк, лише два тижні тому Покровськ отримав висновок експертів щодо можливості відновлення багатоповерхівки. За цей час силами комунальних підприємств міста був виконаний чималий обсяг робіт.

Замінені внутрішні мережі — наразі будинок підключено до електроенергії, водо- та газопостачання. Також майже повністю відремонтовано покрівлю будинку. Передбачається, що днями фахівці ДСНС розпочнуть розбори аварійних конструкцій з верхніх поверхів. Як тільки буде надано дозвіл від рятівників та дозволятиме ситуація, мешканці матимуть змогу потрапити до власних осель та забрати необхідні речі. 

«Будинок підлягає відновленню і ми цим будемо займатись. Але мешканці повинні розуміти, що цей процес займе певний час. Сьогодні наша відповідальність – це евакуація. Як би ми того не хотіли, але треба усвідомлювати, що триває війна», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Серед іншого, під час прийому лунали прохання щодо надання дров та вугілля на опалювальний період, буріння свердловин в старостинських округах та вирішення особистих питань.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію