• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Продовження співпраці: Покровськ відвідали представники Данської ради у справах біженців

eye

304

26.10.2023 16:05

Новини громад

img

Покровська МВА має налагоджену співпрацю з Данською Радою у справах біженців (Danish Refugee Council – DRC), представники якої впродовж повномасштабної російсько-української війни підтримували Покровськ та привозили допомогу для постраждалих внаслідок збройної агресії, а також громадянам, які знайшли прихисток на базі нашої громади.

26 жовтня в ході візиту та з метою продовження співпраці, відбулась зустріч начальниці Координаційного комітету самоорганізації населення Марини Ухової з представниками Данської Ради у справах біженців.

Під час неї було обговорено потреби громадян щодо юридичних консультацій з приводу соціальних виплат, пенсійних, житлових та майнових питань, соціально-правового захисту та психотерапії, матеріальної допомоги, які DRC надає цивільному населенню.

«Дякуємо Данській Раді у справах біженців за готовність надавати мешканцям Покровської громади юридичну допомогу безоплатно, зокрема, й у відновленні паспорта та оформленні документів на пошкоджене майно в «Дії». Людям це дуже потрібно в цей час», - зауважила начальниця ККСН.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію