• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зразковий театр народної пісні «Златиця» повернувся з Міжнародного конкурсу з перемогами 

eye

440

26.10.2023 13:53

Новини громад

img

21 жовтня 2023 року у місті Хмельницький відбувся 28-й Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв «Співограй», на якому покровські вокалісти посіли перші місця.

За словами керівниці театру «Златиця» Ольги Овсієнко, діти мали особливий репертуар - виконували українські народні пісні, за що були нагороджені призом “За збереження народних традицій і української пісні”. 

Всього на розсуд журі покровські вокалісти представили 8 номерів. Виступали в різних вікових категоріях і в кожній з них стали лауреатами 1 премії. 

«Ми виступали у Хмельницькій філармонії в дуже гарному професійному залі. Їздили разом з батьками, у кожної дитини був дорослий, що її супроводжував. Виступали з колективами західної України. Всі вони працюють офлайн, мають змогу співати в мікрофони та комунікувати один з одним. Донецький регіон не може собі такого дозволити через безпекові ризики. Всі наші репетиції відбуваються онлайн. І не зважаючи на це, на сцені діти були єдиною командою, я ними дуже пишаюся. Відчувалося, що вони скучили за глядачем та отримали задоволення від виступу», - розповіла керівниця театру народної пісні «Златиця» Ольга Овсієнко. 

З перемогою в міжнародному конкурсі вітав учасників театру директор музичної школи імені М.Д. Леонтовича Євген Григорович. За високий професіоналізм, сприяння розвитку української культури, формування національної свідомості молодогр покоління і популяризації міста Покровськ на міжнародному та всеукраїнському рівні керівницю театру народної пісні «Златиця» Ольгу Овсієнко було відзначено Почесною грамотою. Дітям директор музичної школи передав смачні торти. 

«Ви – гордість нашої школи та нашого міста. Ми дуже вами пишаємося, а також вашим викладачем. Бажаємо вам подальших перемог, творчого зростання. І головне, ніколи не зупинятися на досягнутому» - привітав колектив «Златиці» Євген Григорович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Віддати квартиру, щоб не платити аліменти: Як уникнути щомісячних платежів

Дитинство – тривалий проміжок часу, який потребує від батьків уваги, турботи та фінансової підтримки. Законодавством також визначено, що протягом 18 років або ж 23 років, за наявності певних умов, батьки зобов'язані утримувати своїх нащадків.

eye

11

Новини громад

28 квітня 2024 14:28

Всі шляхи ведуть додому!

В межах проєкту “ШЛЯХ ДОДОМУ” станом на 23 квітня 2024 року повернено на територію вільної України 89 дітей, які були депортовані у рф або на непідконтрольні уряду України території.

eye

11

Новини громад

28 квітня 2024 14:20

Продаж тютюнових виробів на території України: заборони та відповідальність

Передбачені певні обмеження згідно ЗУ «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення»

eye

13

Новини громад

28 квітня 2024 13:49

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію