• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Шляхи допомоги: USAID співпрацюватиме з Покровською громадою

eye

459

25.10.2023 18:00

Новини громад

img

Керівники військової адміністрації на онлайн-зустрічі обговорили з представниками «Кімонікс Інтернейшнл Інк.» можливості співпраці та умови підтримки мешканців громади.  

Основний акцент зустрічі та увага донорів була зосереджена на допомозі у відновленні роботи Управління соціального захисту населення, будівля якого зазнала чималих руйнувань під час ворожої атаки 13 жовтня. 
Наразі цей структурний підрозділ продовжує працювати та надавати весь спектр послуг мешканцям міста та внутрішньо переміщеним особам, але, зважаючи на обставини, є нагальна потреба в меблях, оргтехніці та засобах індивідуального користування для людей з обмеженими можливостями. 

За словами соцпрацівників, внаслідок обстрілу було знищено майже все устаткування Управління. Наразі немає можливості надавати людям засоби для особистої рухомості(милиці, інвалідні візки, ходунки), в яких є потреба серед населення. Пошкоджена також комп`ютерна техніка, яка вкрай необхідна для надання послуг. 

Керівники Покровської МВА розповіли директору регіонального офісу проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» Івану Мукомелу (DG East) про потреби, які сьогодні є у громаді, та зазначили напрямки співпраці.
Окрему увагу учасники зустрічі приділили «зимовим» потребам громади. 

«На сьогоднішній день є потреба у забезпеченні домогосподарств громади дровами. Ми власними силами робимо запас деревини, але цього замало. Також існує потреба в генераторах потужністю 800 кВт. З 19-х котелень лише 2 не оснащені альтернативним джерелом живлення. Всі інші готові працювати під час блекаутів», - зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Також керівник додав, що сьогодні в навчальних закладах громади ведуться роботи щодо облаштування укриттів, на базі яких розглядається можливість створення освітньо-консультативних пунктів. 

Серед іншого, під час зустрічі обговорили присутні оснащення таких пунктів, соціального гуртожитку для ВПО та придбання спецтехніки для комунальних підприємств міста. 

«Ми вдячні, що Ви пропонуєте допомогу за багатьма напрямками, які сьогодні є важливими для наших мешканців. Ми – прифронтова громада, до якої евакуюються люди з «гарячих точок» регіону. Не зважаючи на близькість лінії фронту та безпекову ситуацію, внутрішньо переміщеним особам та місцевим мешканцям ми намагаємось надати різносторонню допомогу та забезпечити доступ до якісних медичних, соціальних, адміністративних послуг. Тож будемо вдячні за будь-яку допомогу, потреба в якій дійсно існує», - звернулась до представників Кімонікс Інтернейшнл Інк. заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

19

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

40

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

56

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію