• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Шляхи допомоги: USAID співпрацюватиме з Покровською громадою

eye

419

25.10.2023 18:00

Новини громад

img

Керівники військової адміністрації на онлайн-зустрічі обговорили з представниками «Кімонікс Інтернейшнл Інк.» можливості співпраці та умови підтримки мешканців громади.  

Основний акцент зустрічі та увага донорів була зосереджена на допомозі у відновленні роботи Управління соціального захисту населення, будівля якого зазнала чималих руйнувань під час ворожої атаки 13 жовтня. 
Наразі цей структурний підрозділ продовжує працювати та надавати весь спектр послуг мешканцям міста та внутрішньо переміщеним особам, але, зважаючи на обставини, є нагальна потреба в меблях, оргтехніці та засобах індивідуального користування для людей з обмеженими можливостями. 

За словами соцпрацівників, внаслідок обстрілу було знищено майже все устаткування Управління. Наразі немає можливості надавати людям засоби для особистої рухомості(милиці, інвалідні візки, ходунки), в яких є потреба серед населення. Пошкоджена також комп`ютерна техніка, яка вкрай необхідна для надання послуг. 

Керівники Покровської МВА розповіли директору регіонального офісу проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» Івану Мукомелу (DG East) про потреби, які сьогодні є у громаді, та зазначили напрямки співпраці.
Окрему увагу учасники зустрічі приділили «зимовим» потребам громади. 

«На сьогоднішній день є потреба у забезпеченні домогосподарств громади дровами. Ми власними силами робимо запас деревини, але цього замало. Також існує потреба в генераторах потужністю 800 кВт. З 19-х котелень лише 2 не оснащені альтернативним джерелом живлення. Всі інші готові працювати під час блекаутів», - зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Також керівник додав, що сьогодні в навчальних закладах громади ведуться роботи щодо облаштування укриттів, на базі яких розглядається можливість створення освітньо-консультативних пунктів. 

Серед іншого, під час зустрічі обговорили присутні оснащення таких пунктів, соціального гуртожитку для ВПО та придбання спецтехніки для комунальних підприємств міста. 

«Ми вдячні, що Ви пропонуєте допомогу за багатьма напрямками, які сьогодні є важливими для наших мешканців. Ми – прифронтова громада, до якої евакуюються люди з «гарячих точок» регіону. Не зважаючи на близькість лінії фронту та безпекову ситуацію, внутрішньо переміщеним особам та місцевим мешканцям ми намагаємось надати різносторонню допомогу та забезпечити доступ до якісних медичних, соціальних, адміністративних послуг. Тож будемо вдячні за будь-яку допомогу, потреба в якій дійсно існує», - звернулась до представників Кімонікс Інтернейшнл Інк. заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію