• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Безпека в побуті: з покровчанами провели інформаційно-роз’яснювальну роботу

eye

302

25.10.2023 13:06

Новини громад

img

Спеціалісти служби у справах дітей Покровської міської ради спільно з інспекторами Маріупольського районного управління ДСНС та співробітниками ювенальної поліції провели інформаційно-роз’яснювальну роботу в Покровській громаді, спрямовану на підвищення обізнаності та безпеку малозахищених верств населення.

Під час зустрічі родинам розповіли правила пожежної безпеки в побуті, особливості експлуатації електропобутових приладів і опалення, і закликали всіх дотримуватися цих правил. 

Спеціалісти акцентували увагу на тому, що ніколи не можна залишати дітей без нагляду, оскільки це часто призводить до непоправних трагедій для всієї родини. 

Дітям надали важливу інформацію, де було зазначено номери телефонів екстрених служб та попереджено про небезпечність гри з вогнем та сірниками.

«Наша місія полягає в тому, щоб захистити кожну дитину та нагадати всім громадянам, як важливо дотримуватися правил пожежної безпеки. Ми разом із вами турбуємося про майбутнє нашої громади», - підкреслила начальниця служби у справах дітей Оксана Діма. 

На завершення розмов фахівці вручили мешканцям листівки превентивного характеру, сприяючи підвищенню рівня обізнаності та безпеки серед місцевого населення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Віддати квартиру, щоб не платити аліменти: Як уникнути щомісячних платежів

Дитинство – тривалий проміжок часу, який потребує від батьків уваги, турботи та фінансової підтримки. Законодавством також визначено, що протягом 18 років або ж 23 років, за наявності певних умов, батьки зобов'язані утримувати своїх нащадків.

eye

0

Новини громад

28 квітня 2024 14:28

Всі шляхи ведуть додому!

В межах проєкту “ШЛЯХ ДОДОМУ” станом на 23 квітня 2024 року повернено на територію вільної України 89 дітей, які були депортовані у рф або на непідконтрольні уряду України території.

eye

0

Новини громад

28 квітня 2024 14:20

Продаж тютюнових виробів на території України: заборони та відповідальність

Передбачені певні обмеження згідно ЗУ «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення»

eye

5

Новини громад

28 квітня 2024 13:49

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію