• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську ремонтують пошкоджені внаслідок російських обстрілів дахи багатоповерхівок

eye

388

24.10.2023 17:50

Новини громад

img

У місті продовжуються роботи з ліквідації наслідків ворожої атаки з боку рф, яка сталась 13 жовтня. Сьогодні комунальні служби приступили до виконання ремонту покрівель у 5 пошкоджених багатоповерхових житлових будинках. 

Для проведення відновлювальних робіт сформовано 4 ремонтні бригади КП «Господар». На всі адреси вже завезли необхідний будівельний матеріал. Зараз із залученням спехтехніки ДСНС сили комунальників зосереджені на перекритті покрівлі, що було пошкоджено найбільше. 

«За результатами обстеження, маємо один будинок, дах якого зазнав найбільших пошкоджень. Там обсяг роботи дійсно великий, для перекриття цього даху буде використано 214 одиниць шиферу. Крім того, планується  заміна дерев’яного перекриття покрівлі та встановлення нових оцинкованих коників», - розповів директор комунального підприємства «Господар» Денис Колосов.

Передбачається, що за сприятливих погодних умов роботи буде завершено протягом тижня.

Крім того, силами місцевих комунальних підприємств вже відремонтовано шиферні покрівлі 6 приватних будинків та «залатано» близько 400 вибитих вікон. 

«Наші комунальники докладають чимало зусиль на проведення робіт з благоустрою, щоб зробити життя покровчан комфортнішим. Так, одразу ж після ворожої атаки розпочалась ліквідація її наслідків. Першочергово було відпрацьовано заявки мешканців пошкоджених багатоповерхівок. Відсьогодні ми приступили до більш масштабних робіт - перекриття дахів. Працюємо посилено: хочемо зробити максимум до початку негоди та настання холодів», - підкреслив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

19

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

40

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

56

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію