• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Джинси «Zara» та теплі уггі: від ГМ «Проліска» до Покровська надійшла чергова партія одягу

eye

290

24.10.2023 13:10

Новини громад

img

Сьогодні фахівці гуманітарної місії "Проліска" від УВКБ ООН доставили до Покровська чергову гуманітарну допомогу у вигляді теплого одягу, зимового взуття та наборів сімейної гігієни для людей, які мають статус ВПО.

На цей раз волонтери «одягають» внутрішньо переміщених осіб з Авдіївського району, де зараз точаться запеклі бої.

«Ми привезли 600 одиниць одягу, а саме: 200 одиниць джинсів, футболок та взуття. Також маємо 120 наборів сімейної гігієни. Отримують допомогу ті внутрішньо переміщені особи, які перемістилися до Покровської громади протягом останніх трьох місяців. Зокрема, це мешканці Авдіївської громади, де зараз дуже напружена ситуація», - зазначив консультант у сфері захисту та соцпитань ГО «Проліска» Олексій Пріма. 

Інформацію про видачу гуманітарної допомоги інспектори Координаційного комітету самоорганізації населення надають старшим будинків, які, своєю чергою, доносять її до громадян.

«Дякуємо гуманітарній місії “Проліска” за допомогу. Це ті речі, які необхідні людям зараз. У Покровську нараховується чимало сімей, які залишились не лише без житла, а й особистих речей. Тому ця підтримка їм вкрай потрібна», - зазначила керівниця ККСН Покровської ТГ Марина Ухова.

Примітно, що у громаді зараз проживає чимало громадян, які опинилися у складних обставинах та не мають можливість купити необхідний одяг. Завдяки плідній співпраці Покровської МВА з всеукраїнськими та міжнародними організаціями мешканці громади отримують необхідну допомогу та підтримку в цей складний час.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

15

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

26

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію