• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Джинси «Zara» та теплі уггі: від ГМ «Проліска» до Покровська надійшла чергова партія одягу

eye

318

24.10.2023 13:10

Новини громад

img

Сьогодні фахівці гуманітарної місії "Проліска" від УВКБ ООН доставили до Покровська чергову гуманітарну допомогу у вигляді теплого одягу, зимового взуття та наборів сімейної гігієни для людей, які мають статус ВПО.

На цей раз волонтери «одягають» внутрішньо переміщених осіб з Авдіївського району, де зараз точаться запеклі бої.

«Ми привезли 600 одиниць одягу, а саме: 200 одиниць джинсів, футболок та взуття. Також маємо 120 наборів сімейної гігієни. Отримують допомогу ті внутрішньо переміщені особи, які перемістилися до Покровської громади протягом останніх трьох місяців. Зокрема, це мешканці Авдіївської громади, де зараз дуже напружена ситуація», - зазначив консультант у сфері захисту та соцпитань ГО «Проліска» Олексій Пріма. 

Інформацію про видачу гуманітарної допомоги інспектори Координаційного комітету самоорганізації населення надають старшим будинків, які, своєю чергою, доносять її до громадян.

«Дякуємо гуманітарній місії “Проліска” за допомогу. Це ті речі, які необхідні людям зараз. У Покровську нараховується чимало сімей, які залишились не лише без житла, а й особистих речей. Тому ця підтримка їм вкрай потрібна», - зазначила керівниця ККСН Покровської ТГ Марина Ухова.

Примітно, що у громаді зараз проживає чимало громадян, які опинилися у складних обставинах та не мають можливість купити необхідний одяг. Завдяки плідній співпраці Покровської МВА з всеукраїнськими та міжнародними організаціями мешканці громади отримують необхідну допомогу та підтримку в цей складний час.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

10

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

35

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

54

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію