• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від БО «GEM» продовжують надходити пластикові вікна для відновлення пошкоджених будинків

eye

429

23.10.2023 10:58

Новини громад

img

Для відновлення руйнівних наслідків ворожих обстрілів з боку рф, Благодійна організація “Global Empowerment Mission” у співпраці з Howard G. Buffett Foundation передала Покровській громаді ще одну партію металопластикових вікон.

Вони будуть встановлені у пошкодженому внаслідок ворожого обстрілу 7 серпня житловому будинку, де вже розпочато процес заміни та встановлення вікон. 

«Заміна вікон відбуваєтьсяу рамках віконної програми, яка створена  американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF). Цього разу ми отримали вантаж з ще 77 металопластиковими віконними конструкціями. Дуже вдячні благодійній організації за цей важливий внесок. Початок монтажних робіт заплановано на найближчі дні», - зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Слід зазначити, що це вже четвертий гуманітарний вантаж, який отримала наша громада завдяки міжнародній підтримці. Загалом до міста доставлено 597 вікон, з яких 199 вже встановлено в житлових будинках мікрорайону “Сонячний”, та ще 321 – в будинках по вулиці Центральна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

10

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

35

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

54

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію