• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Активна молодь Покровська відправить українським захисникам надважливий вантаж

eye

404

23.10.2023 10:06

Новини громад

img

Представники покровської молодіжної ради організовують та долучаються до акцій на підтримку ЗСУ, зокрема, беруть участь у патріотичних заходах, плетуть маскувальні засоби тощо.

Займається молодь й збором медичних препаратів, амуніції та харчових продуктів. Так, днями було зібрано чималу партію ліків, яку найближчим часов передадуть у найгарячіші точки на передову.

До сортування долучилися дівчата з активу покровської молодіжної рада. Разом вони упорядкували та розклали медикаменти у коробки.

«Вражає, наскільки об’єднались та активізувались наші люди у найтяжчі для країни часи. Працівники спортивної галузі – завжди серед перших на розвантаженні гуманітарної допомоги, представники молоді – одні з лідерів у волонтерстві та підтримці ЗСУ», - підкреслив начальник управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

7

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

35

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

46

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію