• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Тиждень після обстрілу у Покровську: як триває відновлення пошкоджених будинків

eye

236

20.10.2023 11:06

Новини громад

img

Минув тиждень з моменту обстрілу середмістя, що стався 13 жовтня. Весь цей час Покровська МВА активно працювала над усуненням наслідків надзвичайної ситуації. 

За поточний тиждень до контактного центру надійшло 200 заявок від мешканців пошкоджених житлових будинків. За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля роботи тривають.

«Ми вже маємо алгоритм дій і добре розуміємо, хто що робить у випадку обстрілів. Як тільки був отриманий дозвіл від силових структур та ДСНС комунальники долучились до ліквідації. Був зроблений попередній об'їзд, одразу була виділена, а саме знята з інших напрямків, техніка. В перший же день ми почали роздавати людям все те, що потрібно. Це OSB плити, дошки, цвяхи та інше. Долучились до цієї роботи і гуманітарні організації, зокрема ГО «Проліска». Комунальники виконували роботи із забивання вікон та вивезення сміття. Робота триває. Ми продовжуємо відпрацьовувати точкові заявки від мешканців», - зазначив Олексій Стебель.

За весь час з моменту обстрілу комунальники забили 400 вікон та використали 500 OSB листів. Відремонтували 6 шиферних покрівель в приватних домівках. Загалом під час відновлювальних робіт було використано 428 листів шиферу та 10 куб. м лісу. Також силами комунальних підприємств з місця обстрілу було вивезено 60 тон сміття.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

6

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію