• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Тиждень після обстрілу у Покровську: як триває відновлення пошкоджених будинків

eye

264

20.10.2023 11:06

Новини громад

img

Минув тиждень з моменту обстрілу середмістя, що стався 13 жовтня. Весь цей час Покровська МВА активно працювала над усуненням наслідків надзвичайної ситуації. 

За поточний тиждень до контактного центру надійшло 200 заявок від мешканців пошкоджених житлових будинків. За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля роботи тривають.

«Ми вже маємо алгоритм дій і добре розуміємо, хто що робить у випадку обстрілів. Як тільки був отриманий дозвіл від силових структур та ДСНС комунальники долучились до ліквідації. Був зроблений попередній об'їзд, одразу була виділена, а саме знята з інших напрямків, техніка. В перший же день ми почали роздавати людям все те, що потрібно. Це OSB плити, дошки, цвяхи та інше. Долучились до цієї роботи і гуманітарні організації, зокрема ГО «Проліска». Комунальники виконували роботи із забивання вікон та вивезення сміття. Робота триває. Ми продовжуємо відпрацьовувати точкові заявки від мешканців», - зазначив Олексій Стебель.

За весь час з моменту обстрілу комунальники забили 400 вікон та використали 500 OSB листів. Відремонтували 6 шиферних покрівель в приватних домівках. Загалом під час відновлювальних робіт було використано 428 листів шиферу та 10 куб. м лісу. Також силами комунальних підприємств з місця обстрілу було вивезено 60 тон сміття.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

19

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

40

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

56

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію