• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Допомога у відбудові: представникам чеської гуманітарної організації "Людина в біді" було представлено масштаби руйнувань у Покровську

eye

330

19.10.2023 19:10

Новини громад

img

У процесі ліквідації наслідків ворожих атак Покровська МВА використовує всі можливі ресурси, зокрема, й залучає до допомоги благодійників та міжнародних донорів.

Так, 19 жовтня керівники Покровської МВА зустрілись з представниками чеської гуманітарної організації "Людина в біді" (People in Need). Під час зустрічі було обговорено можливість надання допомоги населенню у вигляді будівельних робіт з відновлення житла, а також надання психологічної допомоги громадянам різної вікової категорії завдяки фінансової підтримки Європейського Союзу та американського народу.

Окремо було оговорено питання щодо заміни вікон, ремонту покрівель та інших видів проведення відновлювальних робіт. Інформацію щодо масштабу пошкодженого житла розповів та наглядно показав начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков. У представників «Людина в біді» була можливість на власні очі побачити місця та ступінь уражень.

Своєю чергою заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель підкреслив, що міська військова адміністрація завжди відкрита до співпраці та плідної роботи задля розвитку громади: «Висловлюємо слова щирої вдячності за турботу і участь, підтримку та щирі і чуйні серця народові Чехії. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю».

Нагадаємо, внаслідок ворожого обстрілу з боку рф, який стався 13 жовтня, різного ступеню руйнувань та пошкоджень зазнали 8 багатоквартирних та 5 приватних будинків,  мешканці яких досі оговтуються після вибухів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

18

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

39

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

56

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію