• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Старост Покровської громади зібрали на чергову робочу нараду

eye

323

19.10.2023 17:30

Новини громад

img

З керівниками відділів Управління по роботі з територіями було обговорено роботу в осінньо-зимовий період, зокрема, очищення доріг із залученням фермерських господарств і питання щодо робіт з благоустрою у населених пунктах. 

Начальниця Управління Олена Носач звернулась до старост з проханням звернути увагу на готовність до опалювального періоду одиноких громадян та сімей зі складними життєвими обставинами. 

Також керівникам нагадали особливості  декларування осіб уповноважених на виконання функцій держави, або місцевого самоврядування за 2021-2023 рр. 

Серед іншого, присутні обговорили питання щодо дії розпорядження про заборону та проведення масових заходів з великим скупченням людей.

«У всіх населених пунктах тривають роботи з підготовки до осінньо-зимового періоду. Це стосується й благоустрою, зокрема, проведено масові прибирання, під час яких до старост долучились активні мешканці. Роботи продовжуються, і вже зараз думаємо, як в період злив та снігу зробити пересування дорогами комфортним. Дякую керівникам за плідну працю на благо нашої громади», - підкреслила Олена Носач.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

8

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

35

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

46

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію