• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарна допомога для медичних закладів: член громадської ради активно працює над підтримкою громади

eye

260

19.10.2023 18:35

Новини громад

img

Днями благодійну гуманітарну медичну допомогу завдяки зусиллям члену Громадської ради Віктору Поліщуку отримало КНП "Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування" Покровської міської ради Донецької області. 

Зокрема, допомога надійшла до Перинатального центру, рентген кабінету, відділення травматології та поліклінічного відділення. Також допомогу отримала «Спілка інвалідів».

Прибув цей вантаж з медикаментами від волонтерів міста Золочів, Львівської області.

«Медична сфера завжди потребує додаткових вкладень. Але особливо це відчувається сьогодні, коли, через збройну агресію з боку рф, медичної допомоги все частіше потребують як військові, так і цивільні люди», – зазначив Віктор Поліщук.

Завдяки активній позиції членів Громадської Ради при Покровській міській раді та залученню благодійників, Покровська громада отримує необхідну підтримку під час військового стану в Україні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

17

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію