• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Гуманітарні організації продовжують надавати допомогу покровчанам та ВПО, постраждалим від обстрілу

eye

556

19.10.2023 16:28

Новини громад

img

Сьогодні дві гуманітарні организації, а саме Solidarités International і ГО «Аваліст» у партнерстві з Save the Children проводять реєстрацію на надання фінансової допомоги мешканцям Покровська, які постраждали внаслідок останнього обстрілу 13 жовтня.

«Фінансова допомога надається за підтримки міжнародного донора Bureau for Humanitarian Assistance (BHA). Сума складає 10800 грн на кожного члена постраждалої родини. На теперішній час нами зареєстровано близько 100 родин. Протягом наступних двох тижнів гроші будуть нараховані за допомогою міжнародної системи MoneyGram. Це доволі проста система, потрібно тільки мати смс код для отримання цієї допомоги. В будь-якому відділенні банку міста можна отримати кошти. Документи, які потрібно мати при собі при реєстрації: це паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження кожної дитини, довідку ВПО(за наявності такого статусу). Гроші зараховуються за допомогою ідентифікаційного коду людини, і в банку отримуються також по ньому в цій системі», - зазначила менеджер базових потреб та фінансової допомоги Донецького регіону «Solidarités
International» Наталя Перелешина.

Також допомогу надають представники ГО «Аваліст» за підтримки міжнародної гуманітарної організації Save the Children за фінансування Бюро Гуманітарної допомоги USAID. 

Виплати на одного члена родини становлять 10800 грн. Для реєстрації необхідно особисто звернутися з паспортом, ІПН, свідоцтвом про народження дітей. Реєстрація триває 15 хвилин. Грошові перекази люди отримають впродовж двох тижнів. 

Нарахування здійснюються на картки або через банківський переказ, який можна отримати у будь-якому відділенні Райффайзен Банку.

Раніше представники ГО «Аваліст» у партнерстві з міжнародною гуманітарною організацією Save the Children вже надавали підтримку внутрішньо переміщеним особам, які через війну тепер мешкають у Покровську, і тим місцевим мешканцям, які постраждали від обстрілів.

Сьогодні реєстрація в організації «Solidarités International» триватиме з 9:00 до 16:00. Також мешканці можуть зареєструватися завтра з 9:00 до 12:00.  ГО «Аваліст» приймає заяви сьогодні з 9:00 до 16:00, а також завтра 9:00 до 15:00.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

21

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію