• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До Родинського з Чехії привезли устаткування для міської лікарні

eye

732

19.10.2023 10:33

Новини громад

img

КНП «Родинська міська лікарня» отримало допомогу від благодійного фонду «Воз’єднання» за співпраці з чеською спілкою волонтерів «Spolek proUkrajinu» у вигляді багатофункціональних ліжок. 

Крім того, благодійники доставили матраци, одноразові простирадла та килимки.

Поки до лікарні доставлено 5 одиниць ліжок і це лише перша партія допомоги. Найближчим часом очікується вантаж з ще шістьма ліжками з укомплектуванням.

«Гуманітарну допомогу такого виду надаємо для підтримки населених пунктів, що знаходяться в зоні бойових дій. Ми розуміємо, що не приїздити сюди не можна. Хоч це і великий ризик, але не можемо залишатись байдужими до тих подій, що відбуваються», - поділився координатор з організації питань надання благодійної допомоги чеської спілки волонтерів «Spolek proUkrajinu» Петр Оліва.

Варто зазначити, що зараз потреба в додатковому устаткуванні стоїть дуже гостро, адже, окрім жителів Покровської громади, необхідно надавати послуги й вимушеним переселенцям.

«Дякуємо нашим благодійникам за підтримку у створенні комфортних умов для перебування наших пацієнтів», - додала керівниця лікарні Олена Добреля.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

9

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

35

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

53

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію