• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді зростає захворюваність на ГРВІ

eye

330

18.10.2023 15:24

Новини громад

img

Медики Покровської ТГ відзначають зростання захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції. Хворіють як дорослі, так і діти.

Лише за минулу добу серед пацієнтів ЦПМСД зафіксовано 34 випадки ГРВІ, а також 9 - COVID. 

Покровська громада продовжує активно проводити планову вакцинацію населення. Зараз такі маніпуляції проводяться щодня. Отримують планове щеплення також діти. 

Як зазначає директорка Центру первинної медико-санітарної допомоги Інеса Остряніна, вакцинами медики забезпечені повністю: 

«Вакцинація-один з дієвих способів вберегтися від хвороби. Станом на сьогодні в день отримують щеплення до 40 осіб. Це як місцеві мешканці, так і внутрішньо переміщені особи. Приймаємо усіх, нікому не відмовляємо». 

Олена Пономаренко, медичний директор медзакладу ділиться, що за останній місяць до Центру первинної медичної допомоги вже звернулося близько 158 ВПО, а загалом за весь 2023 рік-близько 1800 осіб. 

«Цифра росте, люди приїжджають, наразі це Авдіївський, Слов'янський та Лиманський, Мар'янський райони, Очеретино та Вугледар. Всім ми надаємо допомогу, всіх ми обслуговуємо. Ми забезпечуємо пацієнтів безкоштовними ліками, також видаємо ті медпрепарати, які надійшли як гуманітарна допомога», - розповіла Олена Пономаренко.

Загалом, забезпечення населення доступом до вакцинації та медичних послуг є однією з пріоритетних завдань для Покровської громади, і вони виконують цю місію із відповідальністю та професіоналізмом.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гендиректор Укрпошти зустрівся з керівництвом Покровської громади

Керівник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїм заступником Олексієм Стебелем зустрівся з Ігорем Смілянським генеральним директором АТ «Укрпошта» та керівником Донецького регіону Укрпошти Максимом Сутковим.

eye

26

Громада 1

08 травня 2024 19:30

Гуманітарну допомогу від благодійників розподілили під час засідання фахової комісії

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла від ГО «Фонд «Якість життя» та Покровськ

eye

29

Громада 1

08 травня 2024 17:10

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

157

Новини громад

08 травня 2024 13:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію