• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Чисті та доглянуті узбіччя – шлях до благоустрою громади

eye

250

18.10.2023 13:53

Новини громад

img

Сьогодні, 18 жовтня, проводяться планові роботи з прибирання проїзних частин в мкрн. Динасового заводу на вул. Добропільській. Там працює бригада КП «БКП» у складі 16 людей.

«З 7 ранку прибираємо сміття вздовж тротуарів, проїзних частин вулиць та автомагістралей, а також підходи до пішохідних переходів. Взагалі таке прибирання відбувається у два етапи: перший – підмітаємо сміття, відгортаємо його від бордюрів, як і сьогодні; другий – завантажуємо це сміття до причепа спецтехніки й вивозимо. Тож завтра ще працюватимемо на цій адресі», - поділилась старший двірник Любов Калузьких.

Комунальники відзначають, що проїзні частини та узбіччя прибираються постійно, втім, попри це, роботи завжди вистачає.

 «На жаль, багато водіїв та пересічні громадяни нехтують чистотою і викидають сміття де завгодно. Тож наші комунальники працюють щодня ледь не цілодобово. Зазвичай вони чистять ті місця, де можуть працювати та нікому не заважати. Закликаю всіх мешканців та гостей Покровської громади дотримуватись правил благоустрою. Подбайте про чистоту свого рідного міста, культуру викидання сміття та про повагу до оточуючих!», - зауважив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

9

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

35

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

54

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію