• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Крок до безбар’єрності: Покровський ЦНАП оснащено звуковими маячками

eye

324

18.10.2023 11:05

Новини громад

img

Приміщення покровського Центру надання адміністративних послуг облаштовано звуковими маячками для більш комфортного пересування людей з вадами зору.

Системи звукової навігації розташовані прям на вході. Передбачається, що вони допоможуть відвідувачам з пошуком локацій, в першу чергу – дверей у будівлю із порушенням зору. 

«Головним елементом системи є звуковий маяк, що розміщений над дверима входу у Центр. Маяк подає періодичний звуковий сигнал якій дозволяє людині із обмеженим зором знайти вхід до будівлі. Він активується за допомогою спеціального активатора автоматично, по факту наближення користувача», - розповіла керівниця Покровського ЦНАПу Алевтина Жук. 

Примітно, що в якості активатора маяка використовується спеціальний невеликий пульт або смартфон із спеціальним безкоштовним додатком “Moiblis Go”, версії якого доступні для платформ Android та iOS.

«Всі ці можливості є вагомим показником забезпечення прав громадян будь-якої категорії на отримання якісних адміністративних послуг», - підкреслила Алевтина Жук.

За отриманням додаткової консультацію громадянам необхідно звернутись за тефонними номерами: 066-469-16-27, 099-415-46-92, або у вайбер-бот: viber://pa?chatURI=cnap_pokrovsk.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

33

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

22

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію