• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За покликанням серця: нові волонтерські ініціативи втілюються у Покровській громаді

eye

336

17.10.2023 13:22

Новини громад

img

Сьогодні волонтери – це найпотужніша частина громадянського суспільства України. Це рух, який об’єднує всі міста й громади нашої держави та всі соціальні групи.

Покровська громада не є виключенням. Тут є люди та організації, які працюють на результат - задля спільної перемоги. Вони з щирим серцем надають допомогу там, де вона потрібна. Військові, медики, представники громадських організацій і пересічні громадяни з щирою вдячністю називають їхні імена.

«Світ краси від світла доброї душі» - благодійний проєкт, який нещодавно стартував в Покровській громаді і вже активно втілюється у життя завдяки співпраці групи "Даруй добро" (Благодійність м. Покровськ) та Олени Гусак. Жінка є власницею салону краси і майстринею із чоловічих зачісок, тож із задоволенням прийняла пропозицію безкоштовно надавати свої послуги вразливим категоріям населення серед чоловіків. 

Активно розвиває волонтерський рух у громаді та подає власний приклад іншим ще один наш земляк, військовослужбовець Денис Бабенко. Враховуючи потреби соціально незахищених мешканців громади, чоловік також залучив до співпраці перукарку, яка безкоштовно кожного четверга надає послуги жіночому населенню. 

Тож, якщо ви, або ваші дітки маєте потребу в подібних послугах та бажаєте взяти участь в проєкті, звертайтесь в особисті повідомлення до волонтерів і для зворотного зв’язку вказуйте контактний номер телефону. 

Нагадуємо, що Покровська МВА згідно з програмою сприяння волонтерської діяльності запрошує до реєстрації індивідуальних волонтерів та представників ГО, які займаються волонтерством. 

Опитувальник для волонтерів.

Опитувальник має на меті створення сприятливих умов для співпраці та комунікації органу місцевого самоврядування Покровської МТГ та волонтерського руху громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

30

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

36

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

20

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію