• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для виконання бойових завдань добровольчому батальйону «Покровськ-1» передано автівку

eye

413

16.10.2023 17:51

Новини громад

img

У часи, коли увагу всього світу прикуто до подій в Україні, а кожен кілометр, звільнений від російського загарбника на вагу золота, громадські організації та благодійні фонди подовжують допомагати та забезпечувати армію найнеобхіднішим.

Від ГО «Платформа спільних дій» (м.Авдіївка) бійці територіальної оборони Покровської громади отримали автівку, яка стане важливою частиною їхнього оснащення та сприятиме виконанню бойових завдань.

Ключі від автівки бійцям «Покровськ -1» вручив народний депутат України Муса Магомедов, який днями з робочою поїздкою відвідав Донеччину.

«Це важливий крок в забезпеченні наших військових необхідними ресурсами та технікою. Ми дуже вдячні громадській організації за їх внесок в оборону нашої країни. Це суттєво наближає наших воїнів до перемоги», - зазначив командир батальйону «Покровськ-1» Михайло Кірсанов.

З початку повномасштабного вторгнення Авдіївська платформа спільних дій, де сьогодні точаться запеклі бої, стала надійним партнером Покровської ТГ у вирішенні гуманітарних питань. Завдяки підтримці благодійників активно реалізовуються проєкти в різних сферах життєдіяльності Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

28

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

32

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

33

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію