• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До Покровської громади надійшла чергова гуманітарна допомога від благодійників. Комісія розпочала розподіл

eye

461

12.10.2023 13:30

Новини громад

img

11 жовтня під головуванням начальника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, що надійшла до Покровської громади від організацій:

- ГО «Піклуюсь» (м.Жовква); 
- ГО «Фонд «Якість Життя» (м.Ужгород);
- Покровської районної державної адміністрації;
 - БО «Благодійний фонд «Восток-СОС» (м.Київ);
 - Rzadowa Agencja Rezerw Strategicznych (Польща).

Так, члени комісії розглянули можливість передачі 200 наборів особистої гігієни та 20 розкладачок від громадської організації «ФОНД «ЯКІСТЬ ЖИТТЯ» (м. Ужгород) для підтримки внутрішньо переміщених осіб, що оселилися у Хустівській громаді (Закарпатська область).

Також Покровська громада прийняла гуманітарний вантаж від благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ВОСТОК-СОС» (м.Київ), який містив 13 ємностей для води. А від Rzadowa Agencja Rezerw Strategicznych (Польща) надійшло 7 палетів продовольчих продуктів.

«Для регулярного забезпечення потреб вимушено переміщених осіб та осіб з числа соціально-незахищених верств населення, створення умов для їх належного проживання у нашій громаді, Покровською МВА продовжується активна співпраця з міжнародними благодійними організаціями та фондами», - підкреслив Дмитро Єрмолович.

При взаємодії посильну підтримку у вигляді офтальмологічного апарату також надала ГО «Піклуюсь» (м. Жовква).

Допомогу розподілили, з урахуванням запитів, що надійшли від: житлово-комунального відділу, КНП «Покровська міська лікарня», КП «БКП», відділу освіти, Управління сім’ї, молоді та спорту, Управління по роботі з територіями Покровської МВА.

«Покровська МВА продовжує налагоджувати комунікацію з міжнародними партнерами, донорами, благодійними організаціями, і спільно надаємо значну підтримку як для місцевих жителів, так і для ВПО. Ми дуже вдячні усім, хто зараз підтримує Покровську громаду. Окрема подяка нашим людям, які домовляються про доставку гуманітарної допомоги, займаються логістикою, розвантажують вантажі та розподіляють допомогу. Усе це – дуже непроста робота, яку покровчани виконують з гідністю та відповідальністю. Разом ми переможемо!», - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

10

Громада 1

03 липня 2024 14:15

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

24

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

43

Новини громад

03 липня 2024 10:03

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію