• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: «Пошкоджена житлова багатоповерхівка буде з опаленням та іншими комунікаціями»

eye

311

12.10.2023 13:08

Новини громад

img

Один з об'єктів житлового фонду в Покровську, а саме багатоповерхівка по вулиці Центральна, яку пошкоджено під час обстрілу 7 серпня, буде підключена до системи опалення та інших комунікацій. 

«Згідно з актом, який ми отримали від профільної організації, в третьому, четвертому, п'ятому, шостому та сьомому під'їздах буде проведений поточний ремонт. Як і весь житловий фонд, і цей будинок буде підключено до системи опалення і всіх внутрішніх комунікацій. Також тривають роботи із ремонту даху, щоб вберегти будівлю від опадів», - розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Крім того, ведеться розробка технічного завдання для майбутнього проєкту щодо відновлення перших двох під'їздів, які постраждали найбільше від обстрілу.

Усі ці заходи призначені для того, щоб якомога швидше повернути будинок у житловий стан та надати мешканцям всі необхідні умови для проживання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

10

Громада 1

03 липня 2024 14:15

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

24

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

43

Новини громад

03 липня 2024 10:03

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію