• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сотні мешканців Покровської громади отримали допомогу від «Проліски»

eye

425

11.10.2023 14:51

Новини громад

img

Співробітники гуманітарної місії "Проліска" привезли до Покровська чергову гуманітарну допомогу для людей, які мають статус внутрішньо переміщених осіб. Цього разу вантаж від  УВКБ ООН містив теплі речі та взуття.

«Потреби спочатку одні в людей, потім вони трішки змінюються. Бувають такі випадки, що ми людям допомогли, але за кілька тижнів знову їдемо до них. Сьогодні до Покровська ми привезли одяг — речі, які необхідні людям вже зараз, коли вже прийшла осінь і на вулиці холодно», - зазначив консультант у сфері захисту та соцпитань ГО «Проліска» Віталій Воскобойник.

Речей, які 11 жовтня привезла організація, отримали 200 мешканців Покровська. Кожна внутрішньо переміщена особа отримує набір з трьох предметів одягу.

Як зазначила керівниця координаційного комітету самоорганізації населення Марина Ухова, такого роду допомога необхідна ВПО у Покровській громаді: «Щиро дякуємо ГО «Проліска» за те, що долучаються до надання допомоги мешканцям нашої  ТГ. Примітно, що у громаді зараз проживає чимало громадян, які опинилися у складних обставинах та не мають можливість купити необхідний одяг. Сподіваємось й на подальшу плідну співпрацю».

Інформацію про видачу гуманітарної допомоги інспектори ККСН надають старшим будинків, які, своєю чергою, доносять її до громадян.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Чітке виконання батьківських обов’язків та добробут малолітніх мешканців громади під пильним контролем Покровської МВА

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якої було опрацьовано 44 питання порядку денного.

eye

19

Громада 1

17 травня 2024 09:35

БФ «Янголи спасіння» забезпечують наборами гігієни сім’ї з дітьми Покровської ТГ

Благодійний фонд «Янголи спасіння» за підтримки Агенства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) та у співпраці з Покровською МВА організували видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

53

Громада 1

16 травня 2024 16:00

Мирова угода як альтернатива судовому рішенню: Особливості укладення та забезпечення

Якщо до подачі позовної заяви не вдалося домовиться з відповідачем – не біда, такий шанс буде ще в залі суду.

eye

31

Новини громад

16 травня 2024 15:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію