• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За підтримки GIZ покровський терцентр поповнив свій велопарк

eye

446

10.10.2023 16:00

Новини громад

img

Покровська громада продовжує підтримувати своїх мешканців навіть у складних обставинах. Попри призупинення проєкту «Соціальна програма підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території) «Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ)», співпраця з партнерами продовжується.

Цього разу соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома отримали п’ять надсучасних електричних триколісних велосипедів, завдяки яким якість надання послуг покращиться, а соціальні працівники зможуть більш ефективно використовувати свій робочий час.

"Дякуємо нашим партнерам за небайдужість і підтримку. Ця ініціатива є результатом довготривалої роботи команди та тісної співпраці з німецьким товариством GIZ. Кожен електричний велосипед коштує близько 20 тисяч гривень, але завдяки цьому партнерству ми отримали їх безоплатно. Це ще один крок до поліпшення якості життя наших громадян та працівників", - наголосила директорка терцентру Варвара Копилова.

Крім того, додала, що сучасний електротранспорт дозволить надавати допомогу клієнтам більш оперативно та знизить навантаження на соцпрацівників, які витрачають значний ресурс на доїзд до підопічного.

Це додасть їм більше мобільності, пришвидшить доставлення харчових продуктів та виїзд до категорії населення, яка потребує допомоги. Цей велосипед заряджається від електроенергії, зарядки вистачає на день використання, швидкість він розвиває приблизно 35 км на годину.

Зараз у велопарку терцентру налічується 15 електричних триколісних велосипедів, які стануть незамінними помічниками для соціальних працівників у їхній важливій роботі на користь громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

26

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

31

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

31

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію