• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську приступили до ремонту шляхопроводу «Східний»

eye

507

05.10.2023 16:30

Новини громад

img

Роботи з ремонту асфальтобетонного покриття проїжджої частини виконує підрядна організація «Агропромбуд».

Наразі триває фрезерування верхнього шару асфальтного покриття площею 224 кв.м. Задіяно 10 одиниць техніки та бригада з 20 дорожників.

Ремонтом передбачено ямковий ремонт картами – від 5 до 20 метрів, буде фрезеруватися верхній шар асфальту товщиною приблизно 5 см. Потім ця ділянка заливатиметься бітумом, після чого вкладатиметься асфальт.

«Роки безжальних навантажень виснажили дорогу настільки, що відкладати її ремонт вже не можна було. Місцями дорогу руйнують вибоїни, які ліквідувались аварійним ремонтом, а частина пішла колією, а її так просто було не виправити», - зауважив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Водіїв просять із розумінням поставитися до незручностей та звертати увагу на обмежувальні знаки, щоб уникнути імовірних ускладнень руху та аварійних ситуацій.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

36

Громада 1

03 липня 2024 14:15

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

33

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

56

Новини громад

03 липня 2024 10:03

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію