• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську приступили до ремонту шляхопроводу «Східний»

eye

468

05.10.2023 16:30

Новини громад

img

Роботи з ремонту асфальтобетонного покриття проїжджої частини виконує підрядна організація «Агропромбуд».

Наразі триває фрезерування верхнього шару асфальтного покриття площею 224 кв.м. Задіяно 10 одиниць техніки та бригада з 20 дорожників.

Ремонтом передбачено ямковий ремонт картами – від 5 до 20 метрів, буде фрезеруватися верхній шар асфальту товщиною приблизно 5 см. Потім ця ділянка заливатиметься бітумом, після чого вкладатиметься асфальт.

«Роки безжальних навантажень виснажили дорогу настільки, що відкладати її ремонт вже не можна було. Місцями дорогу руйнують вибоїни, які ліквідувались аварійним ремонтом, а частина пішла колією, а її так просто було не виправити», - зауважив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Водіїв просять із розумінням поставитися до незручностей та звертати увагу на обмежувальні знаки, щоб уникнути імовірних ускладнень руху та аварійних ситуацій.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Представники закладів культури Покровської громади зібрались на спільний семінар

Сьогодні під головуванням начальниці відділу культури та ОКС Олени Олехнович відбулось засідання-семінар для працівників клубних закладів, під час якого були оговорені нагальні питання роботи сфери культури та намічені плани на майбутнє.

eye

83

Громада 1

15 травня 2024 16:20

У Покровську люди з інвалідністю отримали гуманітарну допомогу

За підтримки Покровської МВА та благодійників мешканці громади на постійній основі отримують всебічну допомогу для вирішення нагальних потреб. Особливу увагу приділяють соціально-незахищеним категоріям населення.

eye

36

Новини громад

15 травня 2024 15:00

Безпекову ситуацію та допомогу мешканцям в ліквідації наслідків обстрілу керівники громади обговорили під час спільної наради

Сьогодні, 15 травня, під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка відбулась апаратна нарада, в ході якої були розглянуті основні сфери життєдіяльності громади.

eye

59

Новини громад

15 травня 2024 14:19

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію