• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська МВА доєдналась до реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров'я 

eye

365

05.10.2023 09:29

Новини громад

img

Під час війни питання щодо ментального здоров'я українців стоїть дуже гостро. Свідомість про його важливість і вплив на загальний стан людей стає пріоритетною задачею українського суспільства.

Покровська міська військова адміністрація розуміє нагальність цієї проблеми та активно шукає шляхи її вирішення. Зокрема, громада долучилась до реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров'я та впровадження комунікаційної кампанії "Ти як?", ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською.

Однією з ключових подій у рамках цієї програми стане Всесвітній день ментального здоров'я, що пройде 10 жовтня. Керівництво громади вже активно працює над організацією цього дня та його наповненням.

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної, та за участі Наталії Іваньо і Маргарити Ідрісової, представники відділів та установ громади обговорили організаційні моменти відзначення Дня ментального здоров’я. 

За словами Олени Харчевної, на 10 жовтня запланована низка заходів, націлених на популяризацію зазначеної програми серед покровчан. У місті будуть створені локації, де кожен охочий отримає корисну інформацію та знання щодо стабілізації свого психічного стану. 

«Ми прагнемо популяризувати Програму серед покровчан та навчити людей бути більш свідомими щодо свого ментального здоров'я, використовувати навички, які допоможуть їм піклуватися про свій психічний стан та зберігати психічну стійкість», - зазначила Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага. Допомога від компанії "Грузар"

У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім'ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

eye

10

Новини громад

28 квітня 2024 17:57

Електронний кабінет нотаріуса: Зручний доступ до послуг

На вебпорталі Пенсійного фонду України у нотаріусів є можливість скористатися електронним кабінетом, який дозволяє зручно керувати документами та здійснювати необхідні операції онлайн.

eye

12

Новини громад

28 квітня 2024 17:50

Презентація платформи "Зроблено в Україні"

Завдяки просуванню українських товарів під брендом "Зроблено в Україні", уряд очікує на зростання споживчого попиту на 0,14% ВВП. На цьому наголосив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на презентації платформи "Зроблено в Україні".

eye

16

Новини громад

28 квітня 2024 17:11

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію