• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Забезпечення сіл водою та підготовку до опалювального сезону було обговорено під час наради зі старостами громади

eye

357

03.10.2023 15:58

Новини громад

img

Сьогодні, 3 жовтня, начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач провела робочу нараду з керівниками відділів, під час якої було розглянуто низку важливих питань.

Стосувались вони життєзабезпечення мешканців всіх населених пунктів громади; благоустрою; комунікації та співпраці з відділами та управліннями Покровської МВА; подальшої співпраці з Донецькою експериментальною станцією НАН України.

Особливу увагу було приділено питанню щодо роботи в опалюваний період адмінбудівель старостинських округів, у тому числі вибору кандидатур на посаду опалювача. Також було обговорено організацію виїзного прийому юристів в рамках реалізації Меморандума "Діалог громад".

Також одним із нагальних питань, яке було винесено на обговорення начальниками відділів Управління,  стосувалось встановлення на території Лисівського та Шевченківського округів осмосів для очищення води та подальший благоустрій території для видачі питної рідини в рамках реалізації меморандуму між Покровською міською радою та Благодійною організацією «Water Mission».

«Сьогодні все фокусується на війні. Але ми не повинні концентруватися лише на цьому, ми маємо думати про те, що буде завтра, після перемоги. За сприянням Покровської МВА у нас є можливість отримувати підтримку з різних країн для становлення і відновлення громади. Як бачимо, спільна плідна праця та взаємодія з громадськістю приводить до підвищення ефективності роботи, спрямованої на розвиток громади», - підкреслила Олена Носач.

Нарада пройшла у формі конструктивного діалогу. Всі учасники взяли активну участь в обговоренні питань по суті та надали слушні пропозиції, які будуть враховані в практичній діяльності.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

38

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

38

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

47

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію