• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську визначено переможців загальноміського конкурсу «Життєлюб»

eye

287

03.10.2023 13:30

Новини громад

img

За ініціативи начальника Покровської МВА Сергія Добряка, в Покровській громаді вперше проводився відбір на муніципальну премію «Життєлюб» серед громадян віком 65+. Сьогодні під час урочистого заходу до Дня людей похилого віку відбулось нагородження переможців. 

Відбір кандидатів проводився серед представників підприємств та членів громадських організацій міста. 

«Був затверджений порядок проведення громадського обговорення кандидатів. Враховані всі подання на них, кожен учасник підготував презентацію своїх досягнень і мешканці міста змогли оцінити їх у соціальній мережі», - розповіла заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.  

За вагомий внесок у здійснення програми соціального розвитку міської територіальної громади, активну та громадську волонтерську діяльність муніципальною премією «Життєлюб» I та II ступнею були нагороджені троє учасників конкурсу.

За кількістю голосів переможцем став Фріккель Анатолій Володимирович - голова первинної організації ветеранів громадської організації «Покровська міська Організація ветеранів». 

82-річний покровчанин має 53 роки трудового стажу. Зараз перебуває на пенсії. Анатолій Володимирович – постійний учасник міських заходів. Організовує та бере активну участь в турнірах з шахів і настільного тенісу. Відвідує факультет лікувальної фізкультури у терцентрі. Власним ставленням до спорту подає приклад не лише людям похилого віку, а й молоді. 

Фріккель Анатолій Володимирович має безліч нагород:
-  Медаль «Ветеран праці»
-  Відзнаку «Поважний радист СРСР»
-  Близько 20 Почесних грамот та Подяк за місцем трудової і громадської діяльності. 

Життєлюбом II ступеню стала Білицька Олена Валентинівна - голова первинної організації ветеранів громадської організації «Покровська міська Організація ветеранів».
Жінка має повну вищу освіту, загальний трудовий стаж складає понад 36 років. 

Як голова первинної організації піклується про пенсіонерів та людей похилого віку, відвідує їх за місцем проживання, допомагає у приготуванні їжі, придбанні лікарських засобів та харчових продуктів. 
Олена Валентинівна брала активну участь в роботі творчого об’єднання «Суцвіття» до Всеукраїнського пісенно-поетичного фестивалю.  
Проводить майстер-класи для членів організації ветеранів з в'язання. В поточному році влаштувала персональну виставку власних робіт на Свято весни. 

Крім того, бере активну участь в організації та проведенні турнірів з шахів, шашок і настільного тенісу. Займається волонтерською діяльністю, завдяки якій українським захисникам було передано 11 генераторів. 
Олена Валентинівна має низку нагород:

-  Подяку від ГО «Спілка воїнів АТО Покровського району та м.Покровськ»
-  Почесну грамоту та Подяку Покровської міської ради
-  Подяку від ГО «Покровська міська організація ветеранів».

Переможницею конкурсу «Життєлюб» також стала Роменська Антоніна Самсонівна - слухачка Програми «Університет ІІІ віку», учасниця клубу «Золотий вік без меж» територіального центру (надання соціальних послуг) Покровської міської ради Донецькій області.

Не дивлячись на свій поважний вік, а жінці майже 85, захоплюється спортом, вокалом та кулінарією. Бере активну участь в життєдіяльності міста, зокрема в міських заходах. 

Відповідно до Положення конкурсу, переможці «Життєлюба» отримала кубки та грошові сертифікати, які вручив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

80

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

67

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію