• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

День єдності поколінь: у Покровську вітали представників «золотого віку»

eye

330

03.10.2023 12:50

Новини громад

img

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку у Покровську відбувся святковий захід, на який завітали начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк разом зі своїми заступниками.

У Покровській громаді велику увагу приділяють старшому поколінню. Впроваджуються соціальні проєкти, які об’єднують освітні, культурно-адаптаційні, реабілітаційні аспекти, що дозволяє літнім людям не лише вдосконалювати певні знання та вміння, а й розвивати свої творчі здібності, адаптувати їх до сучасних умов і вікових особливостей.

«Вітаю шановні наші представники і представниці старшого покоління! Сьогоднішній день можна назвати Днем єдності поколінь. В нас є ще одна можливість висловити слова вдячності за ваш внесок в розвиток нашої громади, регіону, країни. Важко переоцінити, скільки праці, безсонних ночей, скільки життя ви віддали на розвиток і на добробут нашої громади. Хочеться побажати міцного здоров'я, а також, щоб той дух, той запал, який у вас є, ніколи не згасав. Як син, я бажаю, щоб кожна дитина мала час подзвонити, обійняти та надихнути на подальше життя. Ще раз зі святом, дуже радий, що в нас така гарна спільнота молодих людей старшого покоління. Зі святом!», – привітав присутніх начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Щирі слова привітань під час заходу лунали й від заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної:
«Дорогі наші життєлюби! Дякуємо вам за знання, досвід, мудрість, за працю, завдяки якій ми живемо, працюємо, розбудовується Покровська громада. Ми дякуємо вам за те, що ви подаєте приклад, як треба жити, як треба цінувати кожну хвилину життя, як треба наповнювати життя сенсом і добрими справами. Ви їх робите кожного дня, і маленькі і великі. Як, наприклад, ті янголи, яких ви даруєте нашим захисникам – це дуже велика справа. Ми дякуємо вам за все, що ви робите. Бажаємо вам міцного здоров'я, перемоги, щоб всі разом якомога швидше ми зустрічали її у нашому рідному Покровську. Нехай ваші близькі завжди будуть поруч, здорові. І в ваших домівках лунали завжди тільки гарні новини, класні веселі пісні та дитячий сміх». 

За активну життєву позицію, особистий внесок у вирішенні питань інтересів людей похилого віку, пропаганді здорового способу життя та з нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку видатні учасники були нагороджені Листом подяки Покровської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області.

Листи подяки Покровської МВА також отримали представники благодійних організацій, які долучилися до нашої громади задля вирішення багатьох соціальних питань.

У подарунок від майстринь декоративно-прикладного мистецтва «Університету третього віку» представник ГО «Проліска» Олексій Пріма та представниця ТОВ «Покров Трейд» отримали на згадку картини, які бабусі зробили своїми «золотими» руками.

«Університет третього віку», який налічує 7 факультетів, працює при територіальному центрі та допомагає покровським пенсіонерам залишатися активними. Вони танцюють, співають та займаються спортом. 

Святкову атмосферу на святі також створювали професійні та дуже талановиті музиканти, які виконували народні танці та мелодійні пісні.
У Покровську живе багато щасливих, творчих, активних та надзвичайно талановитих людей похилого віку. Подібні заходи ще раз підтверджують, що кожен мешканець – це індивідуальна особливість, яка заслуговує пошани і всебічної уваги.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

13

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

46

Громада 1

02 травня 2024 11:45

Офіційно. В Покровську сталась надзвичайна ситуація

Вчора, 1 травня, близько о 17.00 у місті сталась надзвичайна подія, внаслідок чого зазнали руйнувань та пошкоджень приватні будинки та особисте майно покровчан. На щастя, обійшлося без жертв.

eye

68

Громада 1

02 травня 2024 10:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію