• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Увага! Повідомлення про встановлення тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії

eye

349

01.10.2023 10:08

RSS

img

Повідомлення про встановлення тарифу на послуги з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії для Відділу освіти Покровської міської ради Донецької області Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом Покровського району Донецької області

Приватне підприємство ФОП Опенчук В.І.. повідомляє про встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії для Відділу освіти Покровської міської ради Донецької області, а саме для будівлі Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом за адресою село Піщане, вулиця Шкільна, будинок,3

На виконання вимог Порядку інформування споживачів про встановлення цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності, ФОП Опенчук В.І. пропонує на розгляд обгрунтування цін/тарифів та встановлення тарифу на теплову енергію, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів. До сфери діяльності підприємства належить Виробництво теплової енергії та Постачання теплової енергії для потреб опалення інфраструктури Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом Покровського району Донецької області за прямими договором із споживачем.

На даний час підприємство має потребу встановления даного тарифу на виробництво теплової енергії та постачання теплової енергії (підтверджуючі документи додаються). Згідно проведених розрахунків тариф за 1 Гкал складає 4004,64грн. без ПДВ З метою надання своєчасних та якісних послуг ФОП Опенчук В.І. доводимо до відома споживачів - Відділ освіти Покровської міської ради Донецької області Піщанський 3300 з дошкільним підрозділом за адресою с.Піщане, вул. Шкільна, 6.3. інформацію про намір встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії на 2023-2024 рік.

Всі зауваження та пропозиції від юридичних та фізичних осіб приймаються протягом 5-ми календарних днів з дня опублікування оголошення про встановлення тарифу на послугу з виробництва теплової енергії та постачання теплової енергії для Відділу освіти Покровської міської ради Донецької області, а саме для будівлі Піщанського ЗЗСО з дошкільним підрозділом по вулиці Шкільна, буд.3 для ФОП Опенчук В.І. за адресою: м. Новогродівка вул. Лісна, буд.17 E-mail: povi.offic.2017@gmail.com тел. +380509468111; тел. +380960086806.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Віддати квартиру, щоб не платити аліменти: Як уникнути щомісячних платежів

Дитинство – тривалий проміжок часу, який потребує від батьків уваги, турботи та фінансової підтримки. Законодавством також визначено, що протягом 18 років або ж 23 років, за наявності певних умов, батьки зобов'язані утримувати своїх нащадків.

eye

11

Новини громад

28 квітня 2024 14:28

Всі шляхи ведуть додому!

В межах проєкту “ШЛЯХ ДОДОМУ” станом на 23 квітня 2024 року повернено на територію вільної України 89 дітей, які були депортовані у рф або на непідконтрольні уряду України території.

eye

11

Новини громад

28 квітня 2024 14:20

Продаж тютюнових виробів на території України: заборони та відповідальність

Передбачені певні обмеження згідно ЗУ «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення»

eye

13

Новини громад

28 квітня 2024 13:49

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію