• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спроможність громад у воєнний час: визначення потреб та втілення змін

eye

221

02.10.2023 12:19

RSS

img

Про це представникам окупованих, деокупованих і прифронтових громад розповідали найдосвіченіші спікери, запрошені ГО ЦеГрін спільно з Friedrich Naumann Foundation for Freedom Ukraine на триденному заході - практичному семінарі "Незламні".

Щоб потім втілити у Покровській громаді знання про кращі практики формування спроможності ОМС, до тренінгу долучились начальниця управління інформаційної та внутрішньої політики Софія Клименко та керівниця гуманітарного хабу Покровської МВА у м.Червоноград Наталія Поспєлова.

Тренінг був наповнений міцним теоретичними та цікавими практичними вправами, що давали простір для дій та осмислення, які зміни потрібні громаді та які проєкти варто впровадити, як стати з однією командою з громадськими організаціями та як зберегти цифрові дані від кібершахраїв.

Не менш важливим для надбання нових знань стало знайомство та спілкування з представниками інших громад, які ділилися своїм досвідом з комунікації з громадськістю, заходами з протидії ворогу та планами на відновлення громад.

Щиро дякуємо ГО «Центр громадянських ініціатив» та Friedrich Naumann Foundation for Freedom Ukraine за цікавих спікерів, з якими вдалося сформувати алгоритм розвитку ОГС та ОМС, навчитися гуртування та мотивації команди,  а також отримати практичні навички з кібергігієни.


Рухаємося до впровадження змін та здійснення проєктів на благо громади!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні день пам’яті жертв політичних репресій

Великий терор – масштабна кампанія репресій громадян Вона була розгорнута в СРСР у 1937–1938 роках з ініціативи керівництва СРСР й особисто Йосипа Сталіна для ліквідації реальних і потенційних політичних опонентів, залякування населення.

eye

0

Новини

19 травня 2024 09:19

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

26

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

32

Громада 1

18 травня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію