• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Їхній подвиг назавжди залишиться в нашій пам`яті та наших серцях...

eye

300

01.10.2023 10:30

Новини громад

img

Сьогодні, у День захисників і захисниць України в старостинських округах Покровської громади пройшли меморіально-урочисті заходи. 

Мешканці міст, селищ та сіл вшанували пам'ять Героїв, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, покладанням квітів до могил полеглих захисників і захисниць.

Такі заходи стають особливо важливими в умовах військової агресії, адже вони нагадують кожному громадянину про значущість патріотичної свідомості та підтримки вітчизни.

"Сьогодні тисячі Героїв самовіддано борються з ворогом, тисячі наших земляків сьогодні на передовій, вся Україна сьогодні на передовій. Наш святий обов'язок – пам'ятати всіх, хто ціною власного життя виборював нашу свободу. Це наша земля, яку ніхто не має права в нас забрати. З нами наше небо і наша земля, і наша велика віра в нашу перемогу", - зазначила начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач.

Схиляємо голови перед пам’яттю усіх українських воїнів-захисників, Героїв, які своїм життям заплатили за нашу незалежність.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

38

Громада 1

03 липня 2024 14:15

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

34

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

57

Новини громад

03 липня 2024 10:03

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію