• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Книга подяки Незламним: у Покровську стартувала обласна акція з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України

eye

487

01.10.2023 11:00

Новини громад

img

У рамках акції, ініційованої ДонОВА, молодь 46 громад Донецької області напише на сторінках книги слова вдячності нашим захисникам і захисницям. Кожна громада висловить свою вдячність за щоденний подвиг наших воїнів, згадає героїв-співвітчизників, що боронять нашу рідну землю та розкаже про власний внесок у наближення Перемоги.

1 жовтня, в День захисників та захисниць України, стартувала акція в Покровську. Участь в урочистому заході взяли заступник начальника Донецької ОВА Вадим Філашкін, керівники Покровської районної та міської військових адміністрацій, активна молодь Покровської, Мирноградської, Удачненської, Гродівської, Комарської та Святогірської громад.

«З початку повномасштабної війни стали на захист нашої країни як хлопці, так і дівчата. Захисники та Захисниці – це не лише військові, а й волонтери, будівельники, усі українці, які докладають чималих зусиль задля найскорішої перемоги! Коли молодь Донеччини звернулась до обласної адміністрації з пропозицією створити книги подяки Незламним, то цей напрямок роботи ми підтримали. Наше майбутнє покоління повинні знати подвиги наших Героєв. І не лише військових, а й усіх: волонтерів, молоді, які роблять все задля того, щоб перемога якнайскоріше настала. Тільки разом ми досягнемо нашої мети – Перемоги. Слава Україні», - звернувся до присутніх Вадим Філашкін.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики у Донецькій області Вадим Філашкін висловив подяку голові ГО «Ініціативний Покровськ» Андрію Пузікову.

За словами представників молодіжних рухів Донеччини, Книга подяки Незламним – це не просто книжка, а народне надбання та подяка українським воїнам за силу, волю та збережені життя.

«Ми хочемо цією книжкою увіковічити старання Захисників та Захисниць для єдності та для нашого вільного майбутнього життя», - зазначила членкиня Святогірської молодіжної ради Ірина Дремлюженко.

У рамках акції книга передаватиметься від громади до громади протягом 2 місяців та буде заповнена в 2 примірниках. Перший примірник «Книги подяки Незламним» залишиться на Донеччині та буде збережений для майбутнього музею війни в Донецькій області, другий примірник 6 грудня 2023 року, у день Збройних Сил України, представники активної молоді Донеччини подарують нас представникам ЗСУ.

Право першими заповнити книгу мали честь представники Покровської громади - заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова та представник Покровської молодіжної ради Олександр НЕСТЕРЕНКО.

«Ми віримо, що війна закінчиться і настане мир. Нехай спокій якомога швидше повернеться до нашої країни. Бажаємо нашим захисникам і захисницям не боятися жодного ворога. Нехай завжди вистачає сил, впевненості та мужності. Бажаємо стійкості, витримки, вірної любові та міцної дружби», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

26

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

32

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію