• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Молодіжна рада обговорила ряд питань, які планує втілити в життя

eye

475

28.09.2023 10:00

Новини громад

img

27 вересня відбулось засідання Молодіжної ради при Покровській міській раді, яке провів новообраний голова Олександр Нестеренко. На засідання до активної молоді завітала й заступниця начальника управління сім’ї, молоді та спорту Яна Штурхецька.

Першим питанням було розглянуто звіт про виконану роботу молодіжної ради за серпень-вересень поточного року. 

"Минулий рік був непростий для всіх, в тому числі й для місцевої молоді. Однак є небайдужі молоді дівчата і хлопці не лишалися осторонь важливих проєктів, заходів і брали участь у посиленні стійкості країни та громади", - зазначила Яна Штурхецька.

Крім того, у кожного з новообраних заступників голови молодіжної ради була нагода поділитись своїми ідеями, які вони хотіли б реалізувати у громаді та висловити своє бачення щодо тих чи інших уже запланованих робіт та проєктів. Зокрема, до уваги взяті напрацювання, що стосуються: соціального спрямування, проєктної діяльності, інформаційної політики, культурних та спортивних заходів.

"Приємно бачити, що все більше активної молоді долучається і виявляє бажання зробити свій внесок у розвиток громади та на власному прикладі показує всім, що молоде покоління знає, а головне, може прогресивно здійснювати вирішення основних завдань задля "розквіту" громади. Активна молодь - сильна громада!", - підбила підсумок зустрічі Яна Штурхецька.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благодійники передали мешканцям з особливими потребами продуктові набори

З початку повномасштабної війни благодійні та міжнародні організації неодноразово демонстрували свою готовність допомогти мешканцям Покровської громади.

eye

12

Громада 1

07 травня 2024 13:35

За добу ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику для понад 7 тисяч родин після обстрілів

За вчора аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електропостачання у 39 населених пунктів, постраждалих через бойові дії.

eye

13

Новини громад

07 травня 2024 11:43

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

36

Громада 1

07 травня 2024 11:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію