• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Добрі справи задля розвитку громади

eye

248

28.09.2023 09:10

Новини громад

img

Члени Громадської ради при Покровській міській раді продовжують активно залучати гуманітарну допомогу до громади. Днями за сприянням директора СК «Олімпієць» Віктора Поліщука до нашого міста було доставлено цінний вантаж від волонтерів зі Львівщини. 

Допомогу, яка прибула з міста Золочев, було розподілено між медичними установами Покровська та Управлінням соціального захисту населення. 

У гуманітарному вантажі прибув витратний матеріал для лікарень, перинатального центру та наркологічного диспансеру: інсулінові шприці, медичні халати, форма для лікарів та соцпрацівників, захисні маски та матеріали для роботи хірургічних відділень. 

«Віктор Поліщук є нашим давнім другом, який постійно цікавиться потребами перинатального центру. Ми отримуємо допомогу вже не вперше. Дуже вдячні за гуманітарний вантаж, на який завжди є попит», - зазначив керівник Покровського перинатального центру Іван Циганок. 
Управління соціального захисту населення розподілить отриману допомогу між людьми, що потребують особливої підтримки.

Спеціалізований одяг вже розподілено між робітниками відділення соціальної допомоги вдома для виконання службових обов'язків.

Керівництво Покровської МВА щиро вдячне Віктору Поліщуку за активну громадську позицію та невтомну працю на благо громади. Разом вистоїмо та переможемо!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

60

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

31

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

76

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію