• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Стан справ в громаді та урочисте нагородження: начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів апаратну нараду

eye

819

27.09.2023 12:37

Новини громад

img

Сьогодні, 27 вересня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів апаратну нараду із заступниками, в рамках якої відбулося нагородження захисників, що відзначились своєю мужністю, патріотизмом, громадською активністю та високим професіоналізмом у боротьбі за єдність та незалежність України.

Напередодні відзначення Дня Захисників та Захисниць України Сергій Добряк привітав представників ТРО та вручив їм низку нагород.

«До наших військових, волонтерів, представників територіальної оборони, і всіх добровольців Покровської громади, які безстрашно захищали та продовжують захищати нашу країну, ми маємо одне спільне побажання - здоров'я. Міцного фізичного та морального здоров'я, щоб ви могли витримувати всі випробування, що ставлять перед вами обставини. Ми також хочемо вас відзначити та висловити подяку за ваш величезний внесок у нашу спільну справу, за вашу невтомну працю та відданість. Ви - наша гордість, і разом ми йдемо до перемоги!» - зазначив під час промови Сергій Добряк.

Орденом «Слава України» були відзначені:

Головний сержант Ігнатенко Костянтин Дмитрович – командир взводу 109 окремої бригади територіальної оборони;

Старший сержант Кольца Денис Георгійович - військовослужбовець 109 окремої бригади територіальної оборони;

Капітан Курбанов Нідзад Закір огли - командир роти 109 окремої бригади територіальної оборони;

Штаб-сержант Шелест Костянтин Іванович – головний сержант роти 109 окремої бригади територіальної оборони.

За стійкість та незламну силу волі, громадську мужність, громадську активність були нагороджені медаллю «За гідність та патріотизм»:

Бичек Євген Іванович – волонтер;

Гризоглазова Альона Володимирівна – волонтер;

Солдат Шелест Євген Костянтинович.

За зразкове виконання службового і громадянського обов’язку та самовіддану, сумлінну працю відзнаку «За заслуги» отримала молодший сержант Сушко Тетяна Анатоліївна – військовослужбовець 109 окремої бригади територіальної оборони.

За активну громадянську позицію, значний внесок у надання благодійної допомоги мешканцям Покровської громади та військовослужбовцям подяку від Донецької ОДА та ОВА висловлено місцевому підприємцю Виноградову Ігорю Володимировичу.

Крім нагородження, на нараді були обговорені плани роботи на найближчий час і окреслені питання, які потребують вирішення керівництвом громади.

Зазначено, що в урочистостях з нагоди Дня захисника відзначатимуться не лише Збройні Сили України, але і волонтери, представники територіальної оборони та добровольчих формувань Покровської громади. Урочистості будуть тривати до 1-го жовтня, і це є показником єдності всіх сил, які докладають зусиль задля перемоги України над ворогом.

На апаратній нараді також були надані звіти про виконання програм та ініціатив, що реалізуються у Покровській громаді.

Як розповів Олексій Стебель, у місті Родинське, яке зазнало обстрілу 21 вересня, комунальники вже закінчують роботи з ліквідації наслідків обстрілу. Заступник зазначає, що сьогодні з 6:00 ранку почалась подача води мешканцям міста.

Крім того, у Покровській громаді щодня проводяться роботи з благоустрою територій, підтримується чистота та порядок. Співробітники комунальних служб косять траву та вивозять сміття. Також у місті оновлюють пішохідні переходи, де була зроблена дорога та встановлюють нові світлофори.

У рамках підготовки до осінньо-зимового періоду, фахівці КП "Покровськтепломережа" підготували майже на 100 % котельні Покровської громади.

Заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова звітувала про розвиток спортивного напрямку та роботу медичних закладів громади. Також, заступниця зазначила, що освітній процес у Покровській ТГ продовжується в онлайн форматі.

Заступник міського голови Микола Шабельник доповів, що у Покровській громаді особливу увагу приділено проведенню роз’яснювальної роботи щодо додержання правил благоустрою, неприпустимості скидання сміття біля ярів та водойм, розведення багаття.

За словами заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо, гуманітарний штаб працює на благо наших мешканців. Інспектори ККСН продовжують розвозити гуманітарну допомогу. Днями для жителів громади надійшов вантаж від БФ "Team4UA" у вигляді продуктових наборів.

За ініціативи заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної, в громаді продовжується реалізація проєкту "Хібукі Терапія", що допомагає дітям, які постраждали від війни в Україні, одужати та підтримувати психічне здоров’я. Про соціальну складову проєкту  Олена Харчевна розповіла під час наради.

Всі сфери життєдіяльності громади були ретельно обговоренні керівниками військової адміністрації та окреслені основні напрямки роботи на найближчий час.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Із роботою соціальних установ Покровської громади ознайомився перший заступник Міністра соцполітики України Назар Танасишин 

Сьогодні, 3 липня, серед поважних гостей, які завітали на Донеччину – перший заступник Міністра соціальної політики Назар Танасишин. Під час перебування в Покровську пан Назар відвідав УСЗН та ознайомився з роботою інших соціальних установ громади.

eye

30

Новини громад

03 липня 2024 17:18

Розвиток медичної сфери Покровської громади під контролем Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка

Аби обговорити проблемні питання, пов’язані із функціонуванням медичних закладів та якісної допомоги населенню Донеччини, до Покровської громади завітав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

eye

30

Новини громад

03 липня 2024 16:47

Людина починається з добра: історія волонтерства Марини Хруцької

Волонтерство – важлива та шляхетна місія, яка з початку повномасштабного вторгнення набула нового та ще більш змістовного значення для багатьох українців. Чимало волонтерів серед мешканців Покровської громади, які докладають зусиль, щоб підтримати інших.

eye

55

Громада 1

03 липня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію