• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Адмінкомісія наклала штраф за продаж цигарок неповнолітнім та нанесенню шкоди екології

eye

341

26.09.2023 18:00

Новини громад

img

Під головуванням заступника міського голови Миколи Шабельника відбулося засідання адміністративної комісії. На розгляд присутніх було винесено 9 протоколів.

7 протоколів були складені працівниками КП «Муніципальна служба правопорядку» на жителів Покровська, с. Звірове та с. Гришине. Усі справи стосувались порушення правил благоустрою, зокрема, спалювання листя, сухої трави, що заборонено в місті і на присадибних ділянках чинним законодавством і передбачає штрафи. Всім паліям-правопорушникам комісія прийняла рішення щодо призначення громадянам мінімальну суму штрафу - 340 гривень.

Ще 2 протоколи було передано на розгляд членів комісії Покровським РУП. Їх було складено правоохоронцями на двох покровчанок за неправомірний продаж товарів неповнолітнім. Так, обидві жінки, кожна на своїй торговій точці, реалізували неповнолітнім цигарки.

Рішення комісії було одностайне – правопорушницям призначено мінімальний розмір штрафу в сумі 6800 гривень.

Окрім цього, члени адмінкомісії одноголосно проголосувала за закриття восьми справ. Це пов‘язано із введенням воєнного стану на території Покровської громади та закінченням строків розгляду складених ще рік тому протоколів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Культура історичної пам’яті: у Покровську реалізують проєкт «Відкрита платформа для пізнання, спілкування та роздумів на бульварі Козацької Слави»

У рамках програми розвитку спроможності та мережування для локальних операторів культури «Спадщина: простір для роботи», ГО "Культурний код Покровська +" у партнерстві з відділом культури, туризму та ОКС та Молодіжною радою реалізують спільний проєкт.

eye

113

Новини громад

14 травня 2024 14:08

1 000 наборів особистої гігієни для евакуйованих: Покровськ отримав гуманітарну допомогу від БФ "LUkraine"

Покровськ отримав гуманітарну допомогу від міжнародного благодійного фонду «LUkraine». Вантаж із вдячністю приймала заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

eye

36

Громада 1

14 травня 2024 13:45

Бригади комунальників оперативно усувають наслідки вчорашнього обстрілу

Після обстрілу Покровської громади, що стався 13 травня, комунальники одразу розпочали роботи з відновлення нашого міста та домівок постраждалих мешканців.

eye

47

Громада 1

14 травня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію