• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Об'єднуємо зусилля задля допомоги місцевим мешканцям», - Олена Харчевна про співпрацю з гуманітарною організацією «Аваліст»

eye

326

26.09.2023 15:44

Новини громад

img

Покровська МВА постійно координує свою діяльність з міжнародними організаціями задля оперативного реагування та надання допомоги постраждалим внаслідок ракетних атак.

Одними з надійних партнерів Покровської громади є гуманітарна організація «Аваліст» за фінансової підтримки міжнародної гуманітарної організації з Save the Children. Які, станом на сьогодні, приймають заявки на виплату грошової допомоги від мешканців міста Родинське, яке зазнало обстрілу 21 вересня.

«Представники гуманітарної організації «Аваліст» оглянули місце обстрілу, оцінили масштаб трагедії  і вже сьогодні від місцевих жителів приймають заявки на допомогу у вигляді грошової виплати. Так, кожен член родини, чия домівка зазнала пошкоджень, може отримати 6600 грн від благодійників. Покровська МВА щиро вдячна ГО «Аваліст» за постійну та своєчасну допомогу мешканцям нашої громади. Сподіваємось й на подальшу плідну співпрацю», - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Представники організації здійснюють прийом безпосередньо на території Родинського старостинського округу. Напередодні було складено список постраждалих, яких заздалегідь було сповіщено про проведення прийому заявок. Людей приймають при наявності наступних документів: паспорту, ІПН, довідки про фактичне місце проживання, особового рахунку домогосподарства, документів, що підтверджують право власності на житло. Про це розповіла в.о начальника відділу управління Родинським старостинським округом Ганна Мосейчук.

«Місто Родинське, на жаль, зазнало чимало негативних наслідків від удару. Втім, жителі округу одразу ж після трагедії почали отримувати допомогу від Покровської МВА, комунальних підприємств та громадських організацій. Господарів пошкоджених будинків забезпечили будівельними матеріалами та робочою силою. Зараз у громадян є змога отримати ще й грошову допомогу, що є значною підтримкою, особливо, в такі нелегкі часи», - підкреслила Ганна Мосейчук.

Також варто зазначити, що ГО «Аваліст» була однією з перших, хто простягнув руку допомоги жителям Покровська після обстрілів центральної частини міста 7 серпня. Тоді представники організації приймали заявки від громадян прямо на місцях ударів. Станом на сьогодні фінансову допомогу від «Аваліста» вже отримали понад 800 власників пошкодженого майна.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

3

Громада 1

07 травня 2024 11:30

Порядок надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг особам з інвалідністю внаслідок війни

Пільги щодо плати за житло, комунальні послуги та паливо надаються особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, які проживають разом з ними, незалежно від виду житла чи форми власності на нього.

eye

7

Новини громад

07 травня 2024 11:12

Толока в Покровську: спільні зусилля для чистоти рідного міста

За ініціативи комітету самоорганізації населення жителі міста Покровськ продовжують приводили до ладу свої прибудинкові території.

eye

13

Громада 1

07 травня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію