• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Коло підтримки: надання психологічної допомоги в Покровській ТГ 

eye

261

26.09.2023 10:40

Новини громад

img

Керівник Покровської МВА Сергій Добряк разом із заступниками зустрівся з партнерами ГО "Все буде добре" та "КРУ" задля обговорення співробітництва у реалізації проєкту надання первинної психологічної допомоги жінкам, постраждалим від гендерного насилля та супроводу репродуктивного здоров'я на базі закладів охорони здоров'я у Покровської громаді.

Основною метою проєкту є створення «Центру інтегрованих медичних та соціально-психологічних послуг у сфері сексуального та репродуктивного здоров'я на базі одного з лікувальних закладів Покровської громади.
«Ми налагоджуємо співпрацю і вся наша робота буде в плідній координації з місцевою владою», - розповів голова ГО "КРУ" Ярослав Бойко.

Цей центр спеціалізуватиметься на наданні комплексної допомоги жертвам гендерно зумовленого насильства, що зазнали психологічних та фізичних травм, з використанням методу "рівний - рівному". Також Ярослав Бойко підкреслив, що проєкт планується запустити на один рік, оскільки він є пілотним та новим для України.

«Такий формат, який ми хочемо впровадити, ще у нас в країні не впроваджувався, тому ми наразі експериментуємо. Тобто вперше в країні цей проєкт запускається в Донецькій області, а саме в Покровську, Краматорську та Слов'янську. Подібні проєкти є, але з трохи іншими методиками. Вони імплементуються нашою організацією у Дніпропетровській та Одеській області. Але методики  відрізняються і на кінець року ми хочемо зрозуміти, яка саме з цих методик показала себе найкраще і тоді презентувати цей проєкт на рівні всієї держави», - додав Ярослав Бойко. 

Начальник Покровської МВА зазначив, що цей проєкт є важливим кроком до покращення життя жінок, які постраждали від гендерно зумовленого насильства та потребують психологічної і соціальної підтримки: «Для нас важливо, щоб кожна людина в нашій громаді мала можливість отримати необхідну допомогу та підтримку, особливо в умовах війни. Ми готові до співпраці та спільних зусиль з усіма, хто діє на благо Покровської громади».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У старостинських округах Покровської громади вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

До Дня пам'яті та перемоги над нацизмом сьогодні на всій території Покровської громади відбулися урочистості, присвячені вшануванню загиблих у Другій світовій війні.

eye

12

Новини громад

08 травня 2024 11:30

У Покровську вшанували пам`ять борців проти нацизму та нинішніх захисників України

Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, в якому загинуло від п’ятдесяти до вісімдесяти п’яти мільйонів людей. І сьогодні, у День пам`яті та перемоги над нацизмом, ми згадуємо жертв та героїв цієї катастрофічної війни.

eye

65

Новини громад

08 травня 2024 10:17

Вшановуючи пам’ять: біля місць поховання Захисників України замайоріли нові прапори

У Покровській громаді працівники КП «Ритуальна служба» провели заміну прапорів на флагштоках біля могил загиблих Героїв.

eye

39

Громада 1

07 травня 2024 19:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію