• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: "Спільними зусиллями КП та громадських організацій відновлюємо оселі родинців"

eye

412

25.09.2023 13:04

Новини громад

img

До робіт над усуненням наслідків ворожого удару по місту Родинське,  завданого 21 вересня, залучено працівників та техніку комунальних підприємств Покровська, серед яких БКП та «Покровськводоканал».

Станом на 25 вересня вже опрацьовано всі заявки від громадян, чиї домівки зазнали пошкоджень. За допомогою щодо відновлення майна звернулись 30 мешканців Родинського. Передбачається, що роботу з відновлення дахів та вікон буде виконано в найближчі 2-3 дні. Про це розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

"Внаслідок обстрілу було пошкоджено водопровідну магістраль. Вже докладено чимало зусиль на ліквідацію аварії, зараз на місці також працюють дві бригади. Тому сподіваємось, що повернути воду до домівок місцевих жителів вдасться вже сьогодні", - зазначив Олексій Стебель.

Окрім місцевої влади та комунальних підприємств на допомогу прийшла й гуманітарна організація «Проліска».

«Дякуємо нашим партнерам – ГО «Проліска» за небайдужість та підтримку у наданні допомоги мешканцям нашої громади у такі нелегкі часи. Впевнений, що разом нам вдасться зробити це якнайшвидше. Сподіваємось й на подальше взаєморозуміння», - підкреслив заступник начальника Покровської МВА.

Цього разу «Проліска»привезла до Родинського 100 наборів з будівельними матеріалами, зокрема: 100 OSB-листів, 2 тисячі дощок та рейок, 600 листів тарпауліну, близько 3 тис. м. прозорої плівки, монтажну піну, скотч, цвяхи, саморізи. 

«Привезеного матеріалу вистачить для екстреного ремонту 30 домоволодінь. Плануємо й надалі співпрацювати з Покровською МВА та допомагати мешканцям Покровської громади, як будівельними матеріалами, так і продовольчими», - зазначив спеціаліст гуманітарної місії «Проліска» Максим Ковальов.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію